От х:

Днес в x:

Ученици от „Левски“ със специална програма и почерпка в Старческия дом за Деня на доброто

    Ученици от хасковското училище „Васил Левски“ организираха мисия „Добротворци“. Инициативата им е посветена на Световния ден на доброто. В нея участие взеха учениците от всички класове, които твориха добро.

    Учениците от 8А клас бяха на гости в Дома за стари хора в Хасково и зарадваха със специална програма и почерпка възрастните хора и персонала. В знак на обич и признателност учениците подариха по една червена роза на всеки присъстващ под звуците на красива българска песен.

    От своя страна обитателите и работниците в социалното заведение благодариха за създаденото добро настроение. Похвалиха се и с нови придобивки – дарение от Българка, живееща в Германия. Нашенката изпратила в Старческия дом в „Кенана“ 3 мултифункционални легла, 6 комбинирани стола за тоалетна и баня, 10 инвалидни колички. Дарението пристигна преди десетина дни, обясни директорът на дома Пламен Кузманов. Междувременно той поясни, че в социалното заведение тече ремонт, извършван със средства на дома. Дейностите започнали още в началото на август тази година, когато е ремонтиран покривът, тъй като вътре имало течове. След като майсторите се уверили, че не се получава влага от дъждовете, преминали към освежаване отвътре. Четири от стаите на третия етаж са освежени изцяло, частични ремонти са правени на първия и втория етаж, както и във фоайето, обясни още Кузманов.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ко
      колев
      3 -2
      19:12, 13 ное 2018
      Пламен Кузманов е крадец доказан,откъдето е минал всичко е завлякъл и окрал.
    Последни новини