От х:

Днес в x:

Българка без медицинско образование изроди бебе във влак в Англия

52-годишната Марияна Андреева изроди бебе във влак в Англия без да има никакво медицинско образование, предаде британската медия Standard.  

Влакът на компанията Southeastern е пътувал между Рейнъм и Стратфорд в четвъртък вечерта, когато жената започнала да ражда.  

„Помогнах на майката да се съблече и тогава осъзнах, че бебето е на път. Повиках другите пътници да ми помогнат и положихме родилката на пода. Бях много уплашена и стресирана, както и майката“, споделя Андреева пред Standard.  

С помощта на другите пътници и персонала на транспортната компания, Андреева постлала палто под майката и ѝ казала да напъва. Няколко минути по-късно се появило и момченцето.  

Андреева, която работи като чистачка, казва, че знаела какво да прави, тъй като самата тя е майка на три деца – Кристиян, Петя и Деница.  

„Всичко, което знам за майката, е възрастта ѝ и това, че е родила момченце“, споделя Андреева. „Искам да се срещна с нея, тъй като бях до нея в най-важния момент в живота ѝ. Искам да съм сигурна, че е добре, и искам да видя момченцето. "

Влакът е бил задържан след пристигането си на гарата в около 21:00 ч., за да се изчака линейката, след което парамедиците закарали майката и сина ѝ в близката болница. И двамата се справят чудесно.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    As
    asko
    4 0
    14:33, 14 ное 2018
    Ето така ще се промени мнението на света за нас, за което най-сърдечна благодарност! Да бъде жива и здрава!
Последни новини