От х:

Днес в x:

Началникът на Криминална полиция оглави Районното в Харманли

Районното управление в Харманли има нов шеф. Доскорошният Неделчо Кирилов е сменен от Павел Павлов, който е началник на Криминална полиция в града. Новият ръководител също ще бъде временно начело на полицията в Харманли, заявиха от областната дирекция на МВР в Хасково.

Според запознати рокадата е във връзка с катастрофата с бащата на президента от това лято, след която беше назначена проверка, а впоследствие били открити нарушения в изпълнението на задълженията на Кирилов. Той остава да работи в системата.

От МВР-Хасково категорично отказаха да коментират причината за смяната в ръководството в Харманли.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ор
    орешанец+
    10 0
    22:24, 6 ное 2018
    Ненков,един път сгреши и ти бе простено.втори път сгреши,при показната акция ,в с.орешник,ръводена от теб.използвайки несраведливи обвинения по служба и фалшиви новини,срещу иван пачелиев.Трети път сгреши.Оставка!-и един орешански лаф-къде въриш,ре ненков?!
  • 2
    Ор
    орешанец+
    0 0
    21:57, 15 дек 2018
    Шах,ненков!поправи си рокадата,в рпу-харманли.Относно,патрулиращите пешки,в землището на с.орешник,при тая гъста мъгла,не да стоят,на едно място,и пречат на движението,а да вземат,по една четка и боя,И да боядисат,маркировката на пътя!И един орешански лаф :къде въриш,ре ненков?!
Последни новини