От х:

Днес в x:

Изгоря Мерцедесът на хасковски бизнесмен

Изображение 1 от 6

    Пожар унищожи лек автомобил Мерцедес в ранния следобед днес в Хасково. Колата била шофирана от хасковски бизнесмен. Около 14:30 часа той паркирал пред блок 49-53 на улица „Добруджа“ и внезапно колата изпушила. Вдигнал капака и автомобилът се възпламенил. Подаден е сигнал на спешния телефон 112, при което на място бяха изпратени огнеборци за потушаване на пламъците. До идването им Мерцедесът беше изгорял. Пламъците засегнали и още две коли, паркирани в съседство. Една от тях е на прокурорка, казаха съседите от блока.

    Собственикът на Мерцедеса обясни, че го регистрирал преди ден-два и нямал застраховка автокаско, която да покрие щетите. Така единствено му остава да я даде за отпадъци.

    Според него колата е пламнала от късо съединение, но не успя да си обясни от какво е предизвикано. Той каза още, че това не е първата му кола, изгоряла при подобен инцидент. „Втора кола ми се пали в рамките на две години“, заяви хасковлията. Той поясни, че първият инцидент станал с кола, която малко по-рано взел от ремонт. „Да сме живи и здрави“, успокояваше се мъжът.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Гр
      Гражданин
      39 -8
      15:58, 6 ное 2018
      Като гледам кой е на снимките мога да направя доста коментари , но единственият е защо няма работещ пожарогасител като е регистрирана преди 2-3 дни ?
    • 2
      Ев
      ЕВРОАТЛАНТИК
      30 -6
      19:34, 6 ное 2018
      Не знам защо но моят трабант е на 30 и кусур години но никога не изпушва-- може би щото не съм бизнесмен
    • 3
      Ма
      мастикаджия
      31 -3
      21:27, 6 ное 2018
      Като четеш- мерцедес,бизнесмен,звучи страхотно.Като видиш снимките, бах м.......му
    • 4
      Ма
      МАНГО
      14 -4
      09:42, 7 ное 2018
      Къде на снимките видяхте бизнесмен?
      Ако стоиш "с ръките в джобите", носиш анцунг с маратонки, в едната ръка с телефона, а в другата цигара - ебати "бизнесмена"!

      Ама каквито ни "бизнесмените" - такъв ни и бизнеса!
    • 5
      Чи
      Читател
      6 0
      23:26, 7 ное 2018
      А защо трябва да бъде коментиран външния вид на човека?! Това е просто едно заглавие, целящо читателски интерес. А на всички обикалящи по хасковските улици с фрагове и вратовръзки, поздрави!
    • 6
      Go
      gost
      0 0
      18:32, 9 ное 2018
      Като знаеш че са ти силни биотоковете тури един пожарогасител.
    Последни новини