От х:

Днес в x:

35 °C

Мистериите на нацистките убийства по VIASAT History през ноември

Мистериите на нацистките убийства
Започва от понеделник, 12 ноември, в 22:00
Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Навлизаме в много мътни води. Истина е - и не е изненадващо, че личнит живот на лидерите на най-зловещите политически режими е бил заобиколен с тъмни мистерии, сред които неразкрити убийства.
Поредицата "Мистериите на нацистките убийства" излага фактите, представя доказателствата, изпитва теориите и се опитва да достигне до заключение. С помощта на архивни кадри, възстановки, реконструкции, най-известните експерти и историци и нови кадри от ключовите места, ще се докоснете до някои от най-големите тайни в историята.

100 дни до победата
Започва от неделя, 11 ноември, в 19:45
Брой епизоди: 2 x 60 мин.

С помощта на кинематографични възстановки, интервюта с водещи историци и най-модерната компютърна анимация, "100 дни до победата" е завладяващ разказ за последните 100 дни от Първата световна война. Вижте как генералите на Съюзниците са работили заедно по нови начини, за да спечелят войната.

Пет от най-проницателните лидери в историята - маршал Фердинанд Фош (Франция), полеви маршал Дъглас Хейг (Великобритания), генерал Джон Пършинг (САЩ), генерал Артър Къри (Канада) и генерал Джон Монаш (Австралия), се обединяват, за да победят врага с непозната до момента екипна работа и иновативност.

Вълнуваща и драматична, поредицата показва най-големия мултинационален подвиг на участниците в Първата световна война.

Стогодишнина от Първата световна война
Цял ден в неделя, 11 ноември

По случай 100-годишнината от края на Първата световна война, не само ще започнем да излъчваме "100 дни до победата" - завладяващ разказ за последните 100 дни от Първата световна война, но ще покажем по-ранни документални поредици, които представят различни нейни аспекти. "

7 дни - пътят към Първата световна война" разказва за 37-те дни преди началото на Първата световна война, а "Нашата световна война" представя свидетелства на войниците, които са я преживели.
Във "Войната на асовете" научаваме какво е променил новият за времето си феномен - военната авиация, а "Първата световна война в числа" предлага ясен разчет на истинската цена на Голямата война.

Първите хора
Започва от неделя, 18 ноември, в 21:00
Брой епизоди: 5 x 60 мин.

Хората са направили първите си крачки в африканската савана преди повече от 200 000 години. Днес има седем милиарда човека на планетата Земя.

Как са се справили с трудностите нашите предци, как са се разпространили от континент на континент и каква е тайната на техния успех? С помощта на нови изследвания на фосили и последните достижения на генетиката, тази световна детективска история стига до сърцевината на това какво ни прави хора.

Смъртносно разузнаване
Започва от сряда, 7 ноември, в 21:50
Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Документалната поредица разследва и показва много от подозрителните случаи на смърт на световно известните учени. Десетки учени в света умират в необичайни обстоятелства през последните няколко десетилетия и в много от случаите няма никакво обяснение. С помощта на експертни анализи на бивши следователи на ФБР, експерти по експловизите и агенти под прикритие, "Смъртоносно разузнаване" отваря подозрителните досиета, разкривайки смъртоносната смесица от конспирация, шпионаж и интриги.
От ядрени физици, взривени с кола бомба, до оръжейни инженери, застреляни на прага на дома си, поредицата доказва, че прекомерното знание може да коства живота на човека.
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 22.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини