От х:

Днес в x:

Хасковлия: Потрошиха ми колата в центъра, счупиха чистачките на още 6-7 автомобила

    Потрошени са били чистачките на 7-8 коли, паркирани на булевард „Раковски“ в центъра на Хасково, до Туристическия център. За вандалщината сигнализира хасковлията Митко Кордов, който е един от потърпевшите. Неговият автомобил Шкода Фабия бил паркиран в Синята зона до Туристическия информационен център. Колата му била със стикер за абонамент. Тази сутрин обаче Кордов забелязал, че задната му чистачка е огъната и стъклото е пропукано. „Огледах се и забелязах, че чистачките на още няколко коли са изпочупени“, обясни хасковлията. Той подал сигнал на 112 и пристигналите на място полицаи го посъветвали да подаде писмена жалба. Поради ангажиментите си днес не успял да стори това и преместил колата си в базата си в Източна индустриална зона. При движението стъклото пропаднало от вибрациите и той го покрил с найлон. По думите му обаче в центъра има камери за видеонаблюдение и може да се установи кой е извършил вандалските прояви. Според него деянието не е целенасочено към него, а по-скоро е дело на някой хулиган.

    Кордов заяви още, че в района нерядко се случват подобни вандалщини, които не само бъркат джоба на хората, но и отнемат време по възстановяване на щетите. Задната чистачка му била огъната това лято, миналата година пък му я измъкнали изцяло.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ма
      МАНГО
      33 -2
      17:39, 23 окт 2018
      Какво стана с този, който им потроши колите пред блока преди 4-5 години?
      Нищо!
      И сега ще има едно голяма НИЩО!
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      24 -5
      18:22, 23 окт 2018
      Неолиберално поведение на неолиберални мангасари. Така е в новия ред.А полицията иска иска писмена жалба.Мигар могат да четат?
      • Ху
        Хулиган
        13 -13
        18:31, 23 окт 2018
        И молбата да е написана на турски!
      • Ха
        Ханко Брат
        5 0
        01:05, 24 окт 2018
        Мастикаджия , пак си уцелил десетката с неолибералните скапаняци.Планът "Калерги " е в действие.Жалко че малко хора се интересуват от него за да знаят какво ни очаква ако не се появи друг човек като ония с нисък ръст и малки мустаци и не отвори ТЕЦ-овете от преди 70-80 години.
    • 3
      Вт
      Втори манги
      45 -1
      18:31, 23 окт 2018
      Каква е разликата между центъра на Насково и гората ?! Град от ЕС ,където каруци с коне в галоп помитат на регулирано кръстовище лек автомобил,щастливо разхождащи се коне,крави,кучета ,има ли някаква форма на обществено управление ? В този град ако има данъци,то ние сме част от тези животни,а не хора/граждани ,селяни /. Скоро видях две сгради в центра,охранявани от кучета,казаха ми ,че едната е Областна управа,а другата Кметска управа. Щом ги има,значи има данъци,влизат-излизат чиновници,трябва да им плащаме. Не знам дали сме търпеливи,но знам,че сме глупаци,а някога не бяхме ! От чалгата ще да е....
    • 4
      Ис
      Исус Христос
      13 -1
      20:06, 23 окт 2018
      Всичките увреждания на автомобилите на бул.”Г.С.Раковски” са от майката на известния с прякора си “Тубата” дребен крадец. Всичко се вижда на камери в близост. Ако някой иска да я попита “Защо” всеки може да я намери на Синята зона до кафе”Лидо”.Ама заговорете я първо защото ако е пияна пак не може да се контактува с нея :)
    • 5
      Ив
      Иван
      9 0
      20:10, 23 окт 2018
      Виждал съм я висока ,слаба с очила
    • 6
      Ха сега тези на които им са строшени автомобилите да я хванат тази от лидото и да и се изредят ------ тноест да я ощасливят Тъй де
    • 7
      То
      Тодор
      8 0
      22:23, 23 окт 2018
      Това е Шкода Фабия
    • 8
      По
      Потърпевш в миналото
      5 0
      09:10, 24 окт 2018
      Не са ромите! Жената е известна на полицията. Правила е вандалщини многократно. Основно задни чистачки огънати и изскубнати, захвърлени до автомобила. Страничните огледала ги сваля с ритник. Не ги прибира, само си излива яростта. Успокоение се получава като я приберат в Болярово. Интересно! Напоследък работеше с жилетка на синята зона. Демек, бяха поверили овцете на вълка (превъзпитателно). Май, резултатът е съмнителен.
    • 9
      Го
      Гошко Хубавеца
      2 0
      17:49, 24 окт 2018
      Този който е направил това да го направи в квартал Орфей на спирката кадето са паркирани коли камиони бусове на самата спирка няма никаква видимост на пешеходците .щте го черпя ако минеш в квартал Орфей спирката на подлеза полицията се крие с камерите като мишки а не вземат никакви мерки чакат да умре някой
    Последни новини