От х:

Днес в x:

Мъж преби момиче в Кърджали посред нощ, друг се презапасил с марихуана

Мъж, пребил 18-годишна кърджалийка, е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа. Инцидентът станал на 21 октомври около 3 часа пред заведение в Кърджали. 27-годишен нанесъл удари по главата и лицето на младата жена, която била прегледана в Центъра за спешна помощ и настанена за лечение. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Полицаи от РУ-Кърджали издириха 66-годишен мъж, който на 18 октомври излязъл от дома си с лек автомобил и вечерта не се прибрал. След подаден сигнал от близките 12 служители на РУ-Кърджали и 6-има пожарникари с 3 автомобила започнали местно издирване. На 19 октомври по обяд полицаи открили мъжа в района на гробищата на село Петлино. Човекът бил дезориентиран, поет е от екип на Центъра за спешна помощ.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за незаконно притежаване на наркотично вещество. При извършена проверка във вилна зона в село Пчеларово полицаи открили у 34-годишен суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета и е на съхранение в РУ-Кърджали. Притежателят на наркотика е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини