От х:

Днес в x:

Мъж си отмъсти на шофьор, паркирал пред гаража му, потроши му колата

47-годишен счупил задно панорамно стъкло на лек автомобил „Ауди“, паркиран неправилно пред гаража му в село Голобрад. Инцидентът станал след скарване между между мъжа и собственика на паркираната кола. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в РУ-Ардино по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

 26-годишен водач на „Мерцедес“ управлявал автомобила след употреба на три вида наркотици, установиха полицаи от РУ-Кърджали. Колата била спряна за проверка вчера в 18,15 часа на бул.“България“ в града. Тестът за наркотици отчел положителна проба за амфетамин, метаамфетамин и канабис. Издаден е талон за медицинско изследване и са взети проби с биологичен материал за химическо изследване. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Образувано е бързо производство и работата продължава разследващ полицай.

 143 автомобила и 158 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград с цел ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия и наличие на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на моторните превозни средства. 12 са констатираните нарушения на ЗДвП, за тях са съставени 4 акта и 8 фиша.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини