От х:

Днес в x:

Кметът Ресми Мурад в Падина: Истински се радваме на успехите ви

„Вие падинчани сте много работливи, за което благородно ви завиждаме и истински се радваме на успехите ви.  Тук има много успели хора, които прославят Падина и Ардино и допринасят за развитието на вашето село, нашата община и на страната“. Това заяви кметът на община Ардино Ресми Мурад в приветствието си на традиционния селищен празник в Падина. „Разбира се, ние когато се радваме на успехите си, не забравяме и проблемите на хората, които имат нужда от нашето внимание. Ние всеки ден работим усърдно за разрешаването на проблемите на избирателите както в Падина, така и във всяко населено място на територията на общината“, заяви още Мурад. Той отбеляза, че Падина в лицето на кмета Кямил Кичуков има един сериозен и амбициозен управник, който работи постоянно за благото на селото.

В неделя в центъра на  едно от най-големите ардински селасе събраха стотици души от околните села Жълтуша, Бял извор, Еньовче, Седларци, както и от съседните смолянски общини Неделино, Мадан, Баните. Сред гостите на събора бяха още народният представител от ДПС АдленШевкед и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

За поредна година жителите и гостите на Падина имаха възможност да се насладят на богата и разнообразна културна и музикална програма. Старта наа празника дадоха децата от ДГ „Мир“ с ръководител Елза Ставрева.

За доброто настроение на присъстващите се погрижи младият родопски певец Филип Синапов. Той обра аплодисментите със своите изпълнения. В центъра на селото се извиха кръшни хора. 
Организатори на събора са местното кметство и читалище „Митко Палаузов“.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини