От х:

Днес в x:

През октомври в РДТ: всяка събота представления за най-малките зрители

Изображение 1 от 2

    Всяка събота през месец октомври, от 11:00 ч. в зала 2 на РДТ „Николай Хайтов” ще има представления за деца. На 13 октомври децата се радваха на представлението "Еко карнавал“ , а тази събота- 20 октомври, артистите ще пренесат малките зрители в необятния свят на книгите с кукления спектакъл "Цяло лято четох“. Той е по текстове на Джани Родари, Астрид Линдгрен, Йордан Радичков
    Малчуганите ще се запознаят със забележителния г-н Бианки и неговата пътуваща библиотека. Той ще разказва приказки по телефона, ще раздава книжки и приключенства с любими герои и така ще разкрие пред невръстната публика най-ценното приятелство – приятелството с хубавата книга. Адаптация и режисура са на Елза Лалева, а сценографията и куклите са на Мартина Варийска. Спектакълът е с продължителност около 50 минути и е подходящ за деца над 5 години.

    Те ще се забавляват с талантливите актриси Деси Минчева, Божана Мановска и актьорът Борис Хаджийски, които умело пресъздават образ след образ и куклите оживяват в ръцете им.

    Билети на касата на театъра всеки работен ден от 10:00 до 14:00 и от 16:00 до 18:00, както и в деня на представлението от 10:00 ч.
    За информация тел. 0893 338 173 и 0893 338 169

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини