От х:

Днес в x:

И в село Птичар вече имат спортна площадка


Кметът на община Момчилград Сунай Хасан откри новоизградената спортна площадка и в село Птичар. На прерязването присъства а заместник кметът Мехмед Мехмед, лидерът на младежката структура на ДПС в Момчилград Ерсин Юмер и кметът на Птичар Нуриттин Исмаил. Спортната площатка е разположена на площ от около 1 000 квадратни метра, а покритието й е от изкуствена трева. Към съоръжението има поставени и уреди за фитнес на открито.
От името на младежката структура на ДПС в Момчилград Ерсин Юмер връчи на местния отбор по футбол спортни екипи.
"Това е трета спортна площадка, която откриваме за последния месец в община Момчилград. Предишните две са бяха в Груево и Соколино. За мен това не е просто инвестиране на средства в съоръжения, а инвестиция в младите хора. Целта ни е да направим малките населени места добро място за живеене", заяви кметът Сунай Хасан.
"Оценяме високо балансираната политика на община Момчилград, която се грижи не само за общинския център, но и за по-отдалечените и откъснати населени места", заяви кметът на Птичар Нуриттин Исмаил. Той припомни, че община Момчилград направи възможно да започне реализирането на проекта за изграждане на мост, свързващ населеното място с международния път за Гърция.
Това съобщиха от Пресслужбата на Общинска администрация-Момчилград.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини