От х:

Днес в x:

Христо Шопов, Асен Блатечки, Нети и още куп звезди на асеновградска сцена през октомври

Три хитови представления ще радват театралната публика в Асеновград в оставащите седмици на октомври.

На 18 октомври ще гостува „Всичко или нищо“ - пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. „Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни диалози, с драматични откровения и трогващи моменти.

На 23 октомври очакваме хитовата комедия на Viva Arte Theatre "Лъжата" с участието на Асенов Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и Милена Маркова - Маца. Две двойки. Приятелство. Предателство. Подозрение. Истина или... лъжа. „Лъжата” е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването й.
 

На 29 октомври ще ни гостува театър "Българска армия" със спектакъла "Колко е важно да бъдеш сериозен". Участват Антоанета Добрева - Нети, Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Анастасия Ингилизова, Владислав Виолинов, Тигран Торосян, Александър Дойнов, Пламена Гетова и Мимоза Базова. Оскар Уайлд обичал да повтаря: “Изкуството е единственото сериозно нещо на този свят, а творецът - единственият човек, който никога не е сериозен”. “Колко е важно да бъдеш сериозен” е най-виртуозно забавната комедия на Уайлд. Сюжетът се завърта около сърдечните вълнения на две млади аристократични двоайки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

Всички постановки са с начален час 19:00 ч. в читалище "Родолюбие". Билети се продават на касата на читалището, ет. 2 (08:00 - 18:00 ч.).

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини