От х:

Днес в x:

Стотици хасковлии с фотосесия за живота на Борил, снимките продължават и днес

    Стотици хасковлии се включиха в благотворителната акция чрез фотосесия за събиране на средства за спасяване живота на 5-месечния Борил Янков от Хасково. Детенцето страда от болест на Хиршпрунг със засягане на тънкото черво.

    Да дадат своята лепта и да си направят снимки за спомен на Кенана дойдоха множество хасковлии вчера. Малки и големи бяха фотографирани от Краси Грозева, която подкрепи каузата. Заради големият интерес от страна на желаещи да помогнат и да бъдат съпричастни към съдбата на Борил и неговото семейство фотосесиите продължават и днес. Младата фотографка отново ще бъде в градинката над арката на Кенана до 17 часа, ако времето позволява, казаха организаторите на кампанията. Кутията със събраните дарения ще бъде отворена след края на фотосесиите днес.

    Желаещите да помогнат със средства за лечението на детето могат да помогнат и чрез банков превод:

    УниКредит Булбанк

    Борил Георгиев Янков

    BIC: UNCRBGSF

    IBAN: BG48UNCR70001523398368

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ка
      Каун
      32 0
      12:51, 14 окт 2018
      Браво ! Много достойна инициатива ! Виждам, че и в хранителните магазини в града има кутии за дарения за милото детенце Борил ! Хора , дарявайте, всяко левче е ценно, нека спасим това българско детенце, всеки може да го сполети подобна съдба !
      • Ст
        странен
        2 0
        09:29, 15 окт 2018
        Но все пак не мислите ли , че трябва да има и някаква отчетност? Като гледам досега няма, а другите кампании го правят периодично! Тук не се знае колко трябват реално, не се знае колко са събрани до сега.. каква е крайната цел. не споря за нуждата, но все пак ри толкова пропаганда, би трябвало....
    Последни новини