От х:

Днес в x:

Търсят кмет, зам.-кмет и шефове в общината за един ден

Община Хасково се включва за поредна година в Националната инициатива “Мениджър за един ден“, организирана от JABulgaria- Джуниър ачийвмънт, съобщиха от администрацията.
Тази година тя ще се проведе на 30 октомври 2018 г. Обявените позиции са за „Кмет за един ден“, „Заместник кмет за един ден“ и директори на дирекции: "Административно и правно нормативно обслужване","Икономика и стопански дейности, управление на общинска собственост", "Хуманитарни дейности и обслужване на населението", "Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции", "Общинска данъчна дирекция", така също и "Протокол и връзки с обществеността". Ще се търси и секретар на общината за ден.
За позициите могат да кандидатстват ученици и студенти от община Хасково чрез http://mfd.jabulgaria.org/. Одобрените кандидати ще бъдат поканени за участие в иницативата, те ще получат специален договор за обучение и извинителна бележка за отсъствието от училище на 30 октомври 2018 г.
Те ще имат един работен ден в Общинска администрация Хасково с поставени реални задачи, ще участват в срещи и вземането на решения.
Миналата година Кмет за един ден стана Тодор Кирев от Езиковата гимназия в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    D1
    D171260
    20 -3
    14:13, 12 окт 2018
    По-добре да обявят инициатива кмет и шефове за половин мандат. Може да бъде само по-добре.
Последни новини