От х:

Днес в x:

Връчиха наградите на победителите в състезанието по английски език „Сreative me”

Изображение 1 от 3

    Регионална библиотека „Н.Й. Вапцаров” и Образователен Център НЕА ГЕРМАНИКА наградиха победителите в първото по рода си в гр. Кърджали състезание по английски език на церемония в сградата на Детската академия за ранно развитие на НЕА ГЕРМАНИКА.

    То бе организирано съвместно от Регионалната библиотека и Образователния център по повод Европейския ден на езиците. На него децата трябваше на английски език да разкажат за себе си по интересен и креативен начин в рамките на няколко минути

    За първото  място  голямата награда таблет беше връчена на Сезин Фънгърлиева - ученичка в 5 клас от СУ " П.Р. Славейков", гр.Кърджали.За второто  място  електронен четец за книги получи Серай Садула - ученичка в 6 клас от ОУ " Д-р Петър Берон" гр. Момчилград и за трето  място слушалки за музика  получи Тунч Ахмед - ученик в 5 клас от ОУ "Климент Охридски" гр.К ърджали.

    Поощрителни награди за добро представяне получиха също така  Владислава Възгечева - ученичка в 6 клас от СУ "Йордан Йовков" гр. Кърджали , Онур Халил - ученик в 6 клас от ОУ " Д-р Петър Берон" гр. Момчилград, Ралица Боюклиева и Силвия Георгиева - ученички в 6 клас от ОУ "Климент Охридски" гр. Кърджали и Джейда Салиф - ученичка в 7 клас от ОУ "Климент Охридски" гр.Кърджали.

    Наградният фонд с предметни и поощрителни награди беше осигурен от Образователен Център НЕА ГЕРМАНИКА и беше връчен на победителите от Академичния директор на НЕА ГЕРМАНИКА - г-жа Светла Желязкова, а от Регионалната библиотека връчиха на всички участници в състезанието читателска карта с едногодишен абонамент.

     Академичният Директор на НЕА ГЕРМАНИКА г-жа Светла Желязкова и Директорът на Регионалната библиотека г-жа Уляна Ганева приветстваха и поздравиха децата за достойното представяне и ги насърчиха да не се отказват да участват в състезания, а да се борят винаги да бъдат първи във всичко с уговорката , че това не става веднага, а постепенно и с много труд. Организаторите обещаха на присъстващите, че следващата година отново ще се проведе такова състезание и всички деца на Кърджали ще имат възможност, както да покажат своите успехи в усвояването на чуждите езици в и извън училище, както  и да спечелят някоя от интересните награди, осигурени от НЕА ГЕРМАНИКА и приятели.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини