От х:

Днес в x:

Хванаха инспектор от БАБХ, имал плантация с марихуана (видео)

Изображение 1 от 2

    Окръжната прокуратура в Шумен поема по компетентност досъдебно производство на Районната прокуратура, след като в частен дом в кв. „Дивдядово“ са открити 80 кг стебла и листа марихуана в процес на сушене. Открито е и количество суха маса.

    Собственикът на къщата, където се извършвал процесът на сушене, бил спрян за проверка на входа на квартала от полицейски служители от ОД на МВР в Шумен по сигнал. Тестван с техническо средства, показанията отчели, че мъжът управлява МПС след употреба на наркотични вещества. Така се стигнало до разплитане на случая.

    32-годишният мъж, който е ветеринарен лекар и инспектор в Агенцията по храните, отвел полицейските служители в дома си. Били намерени близо 300 растения в различен стадий на сушене, а в землище на смядовско село са открити още 51 засадени растения 

    Работата по случая започнала преди около 15 дни след получен сигнал, че в къща в кв. Дивдядово на град Шумен се отглежда марихуана. Във всички помещения в имота са открити оставени за сушене растения, високи към метър и метър и половина. Иззети са 298 отрязани растения, както и 9 чувала със суха листна тревна маса. 

    В хода на предприетите допълнителни действия е намерено и мястото, на което е отглеждана наркокултурата. Със следово куче, в силно пресечена и трудно достъпна местност в землището на село Янково, е открит парцел от около 500 кв.м. със засадени 51 растения с различна височина и листна маса, 18 от тях - с изрязана листна маса и съцветия.  За растежа на канабисовите растения грижи полагал 32-годишният, който ги поливал и торил периодично. Някои от тях  достигнали височина 3.90 метра, а другите били между 1,70 и 2,50 метра.

    Предстои инспекторът от Агенцията по храните в Шумен, държал с цел разпространение и произвеждал марихуаната, да бъде привлечен като обвиняем от Окръжната прокуратура в Шумен.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Sp
      SpaceX
      0 0
      20:13, 11 окт 2018
      Хвала на държавната администрация !
    Последни новини