От х:

Днес в x:

5 км тапа се образува на АМ "Тракия"

5-километрова колона от автомобили се образува на магистрала "Тракия", информира Нова телевизия. Причината са ремонтни дейности между 12-ия и 17-ия км в посока Пловдив. Шофьорите изминават разстоянието за около 40 минути или час.

Заради възникнал инцидент колите в посока София се движат в аварийната лента , съобщи около обяд МВР.; Пътни полицаи са на място и подпомагат трафика.

Преди обяд е постъпил сигнал за инцидент в района на 63 км на автомагистрала „Тракия“, посока София, в участък с временно ограничение на движението в една лента поради подрязване на храсти в средната разделителна ивица. Според първоначалните данни, лек автомобил е ударил кола на поддържаща фирма, обозначена с конуси. Един човек е откаран за преглед в болница.

Трафикът в участъка е силно затруднен. Пътни полицаи подпомагат движението, което към момента се осъществява само в аварийната лента. Водачите да шофират с повишено внимание.

Заради ремонти е силно затруднено и движението по магистрала "Хемус".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    0 0
    23:05, 11 окт 2018
    големи боклуци сте от пътното слагате знаците за ремонт на 10 метра .Това е магистрала на 300 метра трябва да са.Ходете и вижте кака го правят хората в нормални държави.
Последни новини