От х:

Днес в x:

8 °C

Microsoft актуализира октомврийската си актуализация, затривала потребителски данни

Най-новата актуализация на Microsoft за Windows 10, наречена "Update October" или "1809", може да дойде с доста интересни нови функции, но също така може да изтрие потребителски профили с всички свързани документи, музика, картини и други данни. Редица доклади, описващи подробно проблема, се появиха на форумите за поддръжка на Reddit и Microsoft. Много от тях очевидно не са успели да възстановят изтритите файлове, пише Engaged

Microsoft актуализира актуализацията на Windows на 10 октомври 2018 г., след като спря ъпдейта поради проблеми с изтриването на данни през уикенда. Софтуерът гигант казва, че има само няколко съобщения за загуба на данни, в размер една стотна от един процент. "Ние напълно разследвахме всички доклади за загуба на данни, идентифицирахме и поправихме всички известни проблеми в актуализацията и извършихме вътрешна проверка", казва Джон Кабел от Microsoft, директор на програмния мениджмънт за обслужване и доставка на Windows, цитиран от The Verge.

Microsoft планираше да стартира последната "Update October" актуализация към всички потребители на Windows 10 във вторник.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини