От х:

Днес в x:

Новият PEUGEOT PARTNER e Международен ван на годината 2019

Новият PEUGEOT PARTNER беше избран за Международен ван на годината 2019. Тази награда е признание за отдадеността на екипа на PEUGEOT към един проект, който е в основата на стратегията за развитие на марката.

Престижният трофей се връчва преди лансирането, което ще се осъществи след няколко седмици. Новият PEUGEOT Partner е петият PEUGEOT „Ван на годината“ откакто е създадена наградата през 1992 г.

Новият PEUGEOT Partner идва с нови динамични и акустични качества, високи технологии и функции за безопасност, две дължини на каросерията (4,40 м и 4,75 м), широка гама двигатели и оборудване, предназначени да улеснят живота на неговите потребители.

Две основни иновации правят силно впечатление: индикаторът за претоварване за безопасно товарене и пространственият заден изглед, който осигурява изглед от камерата към зоните без видимост.

PEUGEOT PARTNER се отличава с ексклузивния и представен за първи път в света в този сегмент PEUGEOT i-Cockpit®, предлагащ ново изживяване при шофиране.

Всеки професионалист ще може да поръча автомобил по своя собствена конфигурация, която му позволява да работи ефективно, включително версия Grip със стабилно пътно поведение при всякакви обстоятелства или версия Asphalt за онези, които пътуват на дълги разстояния.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини