От х:

Днес в x:

Едва 17 висшисти търси трудовата борса в Димитровград

Едва 17 са обявените работни места за висшисти на трудовата борса в Димитровград. Търсят се рехабилитатор, инженери, специалист логистика, началник смяна, рецепционист и психолог.

Над сто пък са обявените позици, за които е необходимо само основно образование - шивачи, камериери, работници строителство, миячи, шофьори, монтажници на кабели, бармани и сервитьори.

Бюрото по труда в Димитровград продължава да търси персонал за работа на круизни кораби в Европа. Местата за камериери, рецепционисти, готвачи, сервитьори и миячи все още са свободни на трудовата борса.

Търсят се още продавач-консултанти, кофражист, шлосер, техници поддръжка,  кредитен специалист и складов работник.

По програмата "Младежка заетост" има свободна позиция за мърчандайзер-продажби, продавач-консултант, специалист продажби, както и за бармани и сервитьори.

Повече подробности за свободните места могат да дадат трудовите посредници в Бюрото по труда на адрес - бул."Раковски" №13 -запад.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ин
    индженер
    0 0
    22:31, 26 сеп 2018
    Е да как да се търси повече от 17 човека висшисти. Учиш 4-5 години, хвърляш толкова усилия и труд в образованието си и накрая, нямаш опит 700-800лв начална заплата. Натрупаш опит издигаш се в йерархията ,,хоп" 1000лв. Е как очаквате да има хора да работят в Димитровград. Няма как да стане.
    Лека вечер!
Последни новини