От х:

Днес в x:

На сесия предстои втори опит за актуализация на Бюджет 2018

Втори опит за актуализация на Бюджет 2018 ще бъде направен на предстоящата сесия на общинския съвет – Първомай на 27 септември от 17.30 часа.

Преди месец старейшините отхвърлиха предложените от кмета промени с аргумента, че не са били предварително предупредени и не е била предоставена необходимата информация, за да подготвят решението си.

Тогава управляващи и опозиция се въздържаха, а в знак на несъгласие с начина на работа на общинската администрация и заради липсата на прозрачност.  Това даде повод на Митко Хубинов да се  откаже от председателското място в Комисията по финанси, бюджет и стопанска дейност.

С промените в Бюджет 2018 се очаква той да нарасне със 192 000 лв. като се увеличават приходите от данъци върху превозните средства, наеми на имущество и продажба на земя. Промените могат да бъдат видени тук.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пи
    ПИТАГОР
    8 -1
    13:33, 25 сеп 2018
    И ся ко излява от тази актуализация след игрите с цифрите за приходято дето са ги написали от общинътъ идинствената вярна цифра остава 140 бона дето ангу иска да земе къту продаде зимя. Другите цифрички той си ги знае убаче ако някой непросветен погледне жъ риче ибоооо тя общинътъ очаква повече данъчни приходи а сичко става въпрос за продажба. То лесно съ прудава ъм кът додйе време да няма какво да се прудава ни знам ангу како жъ продаде или може би той веке няма да е кмет да се чудят другите ко да праят. И кви са тия 11 бона за климатична техника за читалището тува си е чиста кражба като и 20 бона за покрив явааа то трябва тая детска градина да няма покрив явааа. И некви 900 кинта за облагородяване на гробето изобщо къту прочете чувек и особенно матиматик къту мен става ясно чи с тая актуализация жъ се кръде на дребно и за общото благу обаче къту удариш чъртътъ си се получава една хубава кражба която е сбор от по малки на брой кражбички. Иеваллла на убщинарите давайте така и след има няма 2 мандата няма да има ко да продадете освен задниците си
  • 2
    Мъ
    Мъка
    9 -1
    20:36, 25 сеп 2018
    Тедоооооо, ич не ти фчатка чаткалото. Ангу си краде, Фитлето и той с 2 апартамента в Пловдив, настана ред и на Великолепния век да се облажи и ти не загря ама ич биля.
Последни новини