От х:

Днес в x:

Добри Делев с рекордно кратка подготовка за състезание в Доминикана

    Най-успелият професионален бодибилдър на България Добромир Делев се готви на скъсен график за атака на подиума в Доминикансдката република.

    За рекордно ниските около шест седмици той се надява да успее да завърши цикъла и да постигне добри резултати. Във видеообръщение към приятели и фенове в социалната мрежа почетният гражданин на Димитровград разкри бъдещите си планове и се извини, че заради усилените тренировки и хранителен режим, които следва, няма как да отговори на всяко отделно съобщение, което получава. Обръщението му е с благодарност за подкрепата и добрите думи, с които е залята Фейсбук страницата му.

    От видеото става ясно, че състезанието, за което Делев се е готвил в Испания отпада в последния момент. Подготовката за него е изчислена на 8 седмици. За да не губи ритъма, в който вече е влязъл, Делев решава да прекрои плановете си и да се включи в най-близкия следващ тур. Оказва се, че това е състезанието в Доминиканската република, което ще се проведе на 13-ти октомври. Системата му на подготовка обаче се скъсява до шест седмици и половина за него. Изчаквайки седмица-две, за да види как тялото му ще реагира на съкратения график, Добри Делев отбелязва, че е доволен от резултатите и затова е решил да не пропуска възможността в Доминикана.

    След това състезание той ще пътува и за Румъния, където ще участва в надпревара в края на ноември. „Румъния е достатъчно близко, надавам се, че който успее, ще дойде да ме подкрепи там. Стискайте палци!“, завършва видео обръщението си културистът.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      S7
      S74LK3R
      29 0
      14:07, 21 сеп 2018
      Браво Добри, все така напред и нагоре. Мр.Олимпия те чака.
    • 2
      Чо
      Чобанина
      8 -5
      00:29, 22 сеп 2018
      Култът към големите мускули е противопоказен на здравето. Няма по БЕЗСМИСЛЕН спорт от така нареченият бодибилдинг. Няма състезание нито по сила, нито по бързина, нито по умения. Чиста проба нарцисизъм. Освен това употребата на стероиди допълнително ги скапва здравословно. Въпреки, че не одобрявам този спорт , желая успех на Добри !!!
    • 3
      Ad
      Adolf
      3 -4
      18:22, 22 сеп 2018
      Добри Менделеев
      • Ба
        Батко
        6 -1
        18:55, 23 сеп 2018
        Химик или инженер,на никой не завижда а вие се изпонасрахте от завист....
    • 4
      Ге
      Георги Димитров
      11 0
      09:16, 23 сеп 2018
      Това е спорт, при който са най-важни : воля (който не е пазил диета 2 месеца до пълно себеотрицание нищо не знае), постоянство (да бъде винаги там ( в залата) , без значение как се чувстваш), много ама много тежка работа ( винаги да натоварваш така тялото си,както никога до сега) и абсолютна психика ( когато нещята не се получат, а си дал всичко от себе си, да запазиш равновесие и да се самоанализираш, да намериш грешка и пак да продължиш! Ако някой не ми вярва може да пробва да свали не 5, а 10 килограма мазнини и да оцени труда на Добри. Напред Добри и нека се поздравим с успех Шампионе!
    Последни новини