От х:

Днес в x:

Сексът с Тръмп бил "най-малко впечатляващият" за Сторми Даниълс

Американската порноактриса Сторми Даниълс разкрива в нова книга, която предстои да бъде издадена, че физическият контакт с президента на САЩ Доналд Тръмп е "най-малко впечатляващият секс", който е имала в живота си, пише вестник "Гардиън", цитиран от АФП.

В книгата си "Full Disclosure" Даниълс също така представя графично описание на половите органи на Тръмп.

"Гардиън" отбелязва, че се е сдобил с копие на книгата преди публикуването й на 2 октомври - един месец преди ключовите частични избори в САЩ.

Проноактрисата твърди, че е преспала с Тръмп преди повече от десетилетие. Американският лидер отрича, но неговият бивш адвокат Майкъл Коен се призна за виновен, че е извършил финансови нарушения по време на предизборната кампания, свързани с предоставянето на 130 000 долара на Даниълс преди президентските избори през ноември 2016 г., за да мълчи за сношенията си с Тръмп.

Сторми Даниълс твърди, че е спала с Тръмп по време на голф турнир на езерото Тахо през 2006 г. В този период Мелания ражда Барън - най-малкият син на президента на САЩ.

В книгата тя пише, че тогава за първи път е видяла милиардера. Порноактрисата пише още, че е правила секс с Тръмп, след като била поканена на вечеря с милиардера от телохранителите му.

"Може би е най-малко впечатляващият секс, който съм правила, но той не споделя това мнение", отбелязва тя.

Актрисата си спомня, че през 2016 г. не е можела да повярва, че Тръмп е близо до президентския пост.

"Той дори не искаше да бъде президент", подчертава тя в книгата си.

 

Майкъл Авенати, адвокат на Даниълс, написа в "Туитър" във връзка с материала на "Гардиън", че "най-важното нещо в книгата не е описанието на секса с господин Тръмп, а по-скоро описанието на живота й и ролята на съвременна жена, която не се страхува да каже истината".

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини