От х:

Днес в x:

Деца от Защитеното жилище чистиха и готвиха по време на почивка в Петрово Бърдо

    10-те деца от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания /Защитеното жилище/ се завърнаха от почивка в планината, осигурена от община Хасково.
    Децата бяха на почивка в базата на общината в Петрово Бърдо. Те изказаха искрената си благодарност към кмета на община Хасково Добри Беливанов, към управители на общинските предприятия “Спорт и отдих“ Янка Ванева и управителя на почивната станция Диян Димов. По думите им това са хората, които са направили почивката им незабравима и са откликнали на всяко тяхно желание.  Освен многото забавления, децата се включиха в приготвянето на храна и по собствена инициатива решиха да почистят района около лагера.
    Нашите деца никога не са били на почивка, на лагер, това беше изключително преживяване за тях, коментира управителят на центъра Андреана Бъчварова.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Aj
      Ajax
      4 -12
      14:46, 18 сеп 2018
      Пак уредихме ******ите с почивки?А нашите деца гос... Виж коментара
    • 2
      Да
      Дана
      6 0
      21:14, 18 сеп 2018
      Исус ни учеше да се грижим за сираците и вдовиците. Аз ще се моля за вашата изсъхнала душа, за да развиете някакво състрадание.
    • 3
      B.
      B.b
      1 0
      14:36, 19 сеп 2018
      Те с"иганите май не вярват в Исус,що не бегат в Индия Брамахутра да ги издържа,храни,пои и образова тия паразити,тая напаст!
    Последни новини