От х:

Днес в x:

Преразпит на свидетел отложи делото срещу бившия кмет за затвора

Преразпит на свидетел отложи делото срещу бившия кмет на Хасково Георги Иванов за разрушаването на бившия затвор. Искането за това е направено днес от прокуратурата и уважено от съдия Васил Гатев по време на съдебното заседание в Апелативния съд в Пловдив, където ексградоначалникът обжалва 2-годишната си условна присъда. Наказанието му беше наложено на първа инстанция от 3-членен състав на Окръжния съд в Хасково с председател Миглена Тянкова през ноември 2017 година. То е за разрушаването на бившия затвор в Хасково, паметник на културата. По казуса бяха разпитани над 30 свидетели, вещи лица, общински и държавни служители. Беше отлаган многократно.

На втора инстанция това е второ отлагане на процеса с искане за преразпит на свидетел. На предходното заседание искането беше направено от адвокатката на Иванов – Ина Лулчева, която е от една от най-известните столични кантори. Делото ще продължи на 5 ноември.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ми
    митю клявката
    26 -35
    18:14, 17 сеп 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Пе
      Петя Стоянова
      21 -12
      19:48, 17 сеп 2018
      Правилно си се оприличил, че си КЛЯВКА. Важна е самооценката, а да даваш оценка на други ЗАБРАВИ, клявко!
  • 2
    Ми
    митю клявката
    23 -17
    20:03, 17 сеп 2018
    Те тва търсех!!!
    Да се активизират герберските подлоги!!!
    И корумпираните слуги на Темида!!!
  • 3
    Ме
    Местен
    30 -24
    22:12, 17 сеп 2018
    Кметчето иванов как го е яд сега. Не можа да си построи там блокчета пък и го осъдиха. Така става когато се самозабравиш.
    За всяко прасе идва Коледа
  • 4
    Те
    тенчо
    27 -13
    09:08, 18 сеп 2018
    честния от къде намира пари за най скъпите адвокати в софия. нещо май взе да му пари под лъжичката. хайде към затвора ама пазарджишкия.
  • 5
    Di
    Dimmu
    11 -10
    16:52, 18 сеп 2018
    Гледайки коментарите и броят на преглеждания й, общественият интерес е спаднал. Това е сигурен знак, че брадатият на снимката вече е бита карта, изпаднала в забвение. Опитва се да излъчва и да насочва общественият интерес към себе си , а и гъзомийниците му искат още да папката - те също ще се опитват всячески да се върне хранилката. Все пак, не трябва да забравяме какви ги вършеше по времето, на което беше яхнал белият кон, за да не се повтори отново това. Да бъдем нащрек !
  • 6
    Ки
    КИРЧЕВ - ТАНКИСТ
    9 -7
    17:39, 18 сеп 2018
    ДИМИЧ кого предлагаш да изберем честното момченце Делянчо Добрев на мама момченцето
  • 7
    🇧🇬
    🇧🇬
    2 -1
    21:13, 18 сеп 2018
    Кирчев-Танкисте,неграматник изметнат.....Първо се научи да слагаш запетайки,защото тъпизмите ти се превръщат в идиотизми.....И второ: Абе тва Клявката,ти и подобни циреи,да не би да сте на уринотерапия или Гошо Узунджовеца директно да ви е пикал в мозъците ?.....ха ха ха....
  • 8
    То
    Тодор Атака
    2 0
    17:25, 19 сеп 2018
    В този град няма фирма която да не е направила дарени при този крадец Химаш искаха да се произвеждат коли от марката Фият 2000 работни места но Мустакатият ни ******* Гошко толкова много рушвет им поиска че на инвеститорите им станало лошо заради този ******* сме на този ха и още много много подобни първо рушветат и дарени и после работиш Този е за разстрел на бесилото в града не останаха хора заради Узуджовския ******ите на бесилото неговата мамица
Последни новини