От х:

Днес в x:

Лекотоварният автомобил,който горя в Кърджали е бил умишлено подпален

Досъдебно производство за палеж е образувано в РУ-Кърджали за изгорелия лекотоварен автомобил „Киа“ около 4 часа вчера на ул.“Добруджа“ в града. Колата била използвана като склад за дрехи втора употреба, които също са изпепелени. Нанесени са значителни материални щети. Дежурна оперативна група от полицейското управление е извършила оглед. Работата по случая продължава разследващ полицай.

С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство за неизплатени издръжки от 39-годишен баща на малолетния си син. Дължимата сума е 1060 лв.

В РУ-Кърджали е започната проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство. Противоправното деяние е установено в село Лясково, където около 19 часа вчера 37-годишен се придвижвал с нерегистриран мотопед. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

 69-годишна жена от село Бял извор е подала жалба в РУ-Ардино, че е демонтирана 25 метра телена ограда на неин имот. Полицаите установили, че мрежата е премахната от 59-годишен заради спор за мястото на оградата. Работата по изясняване на случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини