От х:

Днес в x:

Сонер Полат: С Хасково ще вървим нагоре във футбола

Юношата на “Левски” Сонер Полат подсили тимът на ФК “Хасково 1957”. 19-годишният младок вече влезе в играта с отбора в победния двубой на хасковлии срещу „Асеновград“ в миналия кръг на В футболната групата. Във футболния си път досега Полат е играл три години в юношеския тим на „Ботев“- Пловдив, след това преминава към щаба на „Лудогорец“, получава покана от Даниел Боримиров и се присъединява към юношите на „Левски“, където е част от има също три години. Има на сметката си и два мача с фланелката на "Левски" в А група, както и участия в италианския Патерно.

В Хасково е от месец и вече се чувства като у дома си.

-От месец сте в Хасково, как се чувствате тук, как вървят тренировките?

-Всичко е наред засега, отборът е в перфектно състояние. Най-хубавото е че има колектив, треньорът /б.а. Емо Ангелов-Бабангита/ се е погрижил добре за това.

-Ще ви липсва ли Левски, синята идея е в сърцето?

-Със сигурност ще ми липсва, но на този етап съм в Хасково и ще играя също със сърце за Хасково, ще гоня с останалите от тима целите на отбора. Тук нещата са на доста високо ниво и както виждам амбициите са за развитие и то сериозно на тима. Радвам се и че имам възможност да работя с Емил Ангелов, който е опитен и като футболист, и е на високо ниво като треньор.

-Още с първият мач с Хасково срещу Асеновград записахте победа, дали е знак това за вас?

-Силен треньор, както казах, и  силен щаб като цяло, президентът е силно зад идеите за развитие на тима, така че смятам, че това е верният път и се надявам с Хасково да вървим нагоре във футбола. Както се казва нов отбор -нов късмет!

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ус
    Успех
    6 0
    13:56, 14 сеп 2018
    УСпех на отбора! Заслужават уважение хората които се опитват да организират и финансират спортни дейности! Заслужават и подкрепа!
Последни новини