18 °C

Отпуснаха дърва за огрев на църкви, джамии и училища в Минерални бани

Да бъдат предоставени безвъзмездно дърва за огрев на учреждения от социалната сфера – църкви, джамии и училища, решиха общинските съветници от Минерални бани. Решението беше взето на тридесетото заседание на Общинския съвет. В проекта за дневен ред първоначално бяха включени 6 докладни записки, но преди началото на заседанието бе направено предложение от председателя на Общинския съвет Мехмед Лятиф към тях да бъдат добавени и 8 нови. Предложението бе прието и местният парламент започна своята работа.

Сред по-важните решения, които бяха взети бе това за разкриване на нова група във филиала на Детска градина „Снежанка” в село Караманци. Кметът на общината Мюмюн Искендер поиска извършване на актуализация на Разчета за капиталови разходи по бюджета за 2018 г. и актуализиране на годишната програма.

Останалите докладни се отнасяха за учредяване право на ползване върху поземлени имоти в горски територии на село Брястово, приемане на дарения и учредяване право за прокарване на улична мрежа в село Спасихиево, където предстои да бъде изграден нов трафопост от EVN.

Haskovo.net


Хороскоп за 19.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини