От х:

Днес в x:

Отпуснаха дърва за огрев на църкви, джамии и училища в Минерални бани

Да бъдат предоставени безвъзмездно дърва за огрев на учреждения от социалната сфера – църкви, джамии и училища, решиха общинските съветници от Минерални бани. Решението беше взето на тридесетото заседание на Общинския съвет. В проекта за дневен ред първоначално бяха включени 6 докладни записки, но преди началото на заседанието бе направено предложение от председателя на Общинския съвет Мехмед Лятиф към тях да бъдат добавени и 8 нови. Предложението бе прието и местният парламент започна своята работа.

Сред по-важните решения, които бяха взети бе това за разкриване на нова група във филиала на Детска градина „Снежанка” в село Караманци. Кметът на общината Мюмюн Искендер поиска извършване на актуализация на Разчета за капиталови разходи по бюджета за 2018 г. и актуализиране на годишната програма.

Останалите докладни се отнасяха за учредяване право на ползване върху поземлени имоти в горски територии на село Брястово, приемане на дарения и учредяване право за прокарване на улична мрежа в село Спасихиево, където предстои да бъде изграден нов трафопост от EVN.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини