От х:

Днес в x:

Таня Ганева пое Дом „Марина“ от днес

Таня Ганева е новият управител на Дневния център за деца и възрастни с увреждания „Марина“ в Хасково. Назначена е на длъжността от днес.

Ганева спечели обявения от община Хасково конкурс за управител на социалното заведение в съревнование с още четирима претенденти за поста. Тя има две години стаж в приемната грижа, работила е като началник на областен екип към община Хасково.

Утре в Дом „Марина“ предстои да бъде открита сензорна стая и специализирана детска площадка.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    ИА
    И аз съм от родата
    19 -21
    12:10, 13 сеп 2018
    Хайде дядо. още има ли. ?Има,дядо има!
    • Тъ
      тъпак
      67 -9
      13:02, 13 сеп 2018
      Вие познавате ли я тази жена? Как може да пишете глупости за нея!? удивявам се на цинизма и безобразието Ви. Първо това е майка пирела в сърцето си приемно дете, и му станала истинска майка. Това е майка която работи да има истинска пиремна грижа- дом за онези деца които ни е срам да гледаме в домовете. Тя до сега това прави- осигурява семейство на деца по едни или други причини лишени от свое собствено. Г-.жа Ганева е била учител стотици деца си спомнят с трепет и уважение свотата"госпожа" , стотици родители са и признателни, че е " отворила очите към науката" на децата им.
      Поклон Таня! Знам, че това е предизвикателство за теб и ти тръгваш към него с желанието и амбицията да помогнеш на децата с увреждания.
      На всички недоброжелатели искам да кажа: нямате право да говорите срещу Таня-когато направите дори една десета част от това, което тяе направила обаждайте се!
      Затова никой кадърен човек не иска да поеме никаква отговорност, да го снимат медиите-способни са идиотите да очернят и господ ако слезе.
  • 2
    Ге
    гербаджия
    16 -23
    12:51, 13 сеп 2018
    Нека си ги слагат още малко им остана, и после как... Виж коментара
  • 3
    За
    Запознат
    35 -11
    13:45, 13 сеп 2018
    Успех на Ганева , но цялата процедура по избор на управител ви беше пълна идиотщина ,драги управляващи!!!Две седмици не излезнаха резултати, сега научаваме от медиите!!! Евала Г-н кмете, евала Г-н Балкаски и евала на всички на експерти. Нямате равни, цялата ви работа в Общината е пълна парадояи
    • Же
      ЖЕНА
      12 -3
      14:04, 13 сеп 2018
      Точно 18 дни!
    • Pp
      ppp
      13 -4
      18:37, 13 сеп 2018
      Те така де 18 дни много заетите в общината не можаха да обявят един резултат от конкурс на сайта или 18 дни схеми и сметки?
Последни новини