От х:

Днес в x:

Издирват водач на нерегистриран мотоциклет, минал на червен светофар

Полицията в Хасково издирва водач на мотоциклет Сузуки без регистрационна табела. Вчера в 11:20 часа той е забелязан от служители на Общинска полиция да преминава на червен сигнал на светофара на булевард „Съединение“, съобщиха от областната дирекция на МВР.

В последствие моторът е установен на улица „Пирин“ без водач. От извършената справка станало известно, че Сузуки-то е дерегистрирано. Извършват се действия по установяване самоличността на водача.

В димитровградското управление е бил арестуван пиян водач. Тази сутрин в 2:35 часа на улица „Хасковска“ в Димитровград, униформените спрели за проверка лек автомобил Ауди, управляван от 46-годишен мъж. Тестване с дрегер отчело наличие на 2,29 промила алкохол в кръвта. Задържан е до 24 часа, а по случая е заведено бързо производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ba
    bahmamamu
    21 -2
    11:32, 13 сеп 2018
    Ами какво има да се мисли приберете му мотора .Като дойде да си го търси ми лепнете всички актове които му се полагат по закон .Не стига че не е регистриран ами и нагъл . Писна ми от келешите слезнали от балкана
  • 2
    No
    Nostradamus
    4 0
    17:52, 13 сеп 2018
    Кво искате? Заиграл се, вдигнал 200 и не можал да спре. За едното червено ся да са утрепе ли?
  • 3
    Хх
    ххх
    2 0
    19:58, 13 сеп 2018
    ба и на общинска като почнем да спираме беше тя да си лепят вишчетата по прозорците и да си гледат работата и поне да се избръснат ходят като попове не бръснати и ще всяват респект към обществото
Последни новини