От х:

Днес в x:

81-годишен с Мерцедес хлътна в канавка край ремонтиращ се път

    81-годишен водач хлътна с лекия си автомобил Мерцедес в канавката край околовръстния път край Хасково, който е в ремонт. Мъжът навлязъл в участъка от кръговото в посока Харманли и тръгнал по ремонтиращия се път въпреки знаците, забраняващи навлизането на превозни средства. Усещайки, че е объркал пътя и не може да продължи по направлението, Петър Пеев тръгнал да прави маневра на заден ход, за да се върне, при което задните гуми на колата хлътнали в канавката. При инцидента, който стана около 10 часа днес, няма пострадали. Автомобилът със стикер „инвалид“ имаше леки материални щети.

    Трудноподвижният мъж обясни, че пътували от село Бодрово към Стамболийски за чакръкчия, но объркали пътя. „Помислихме, че може да се минава по пътя, през който тръгнахме“, каза и съпругата му, която пътуваше с него.

    На мястото пристигнаха пожарникари, за да окажат съдействие за изтегляне на колата. Имаше и полицаи за изясняване обстоятелствата около инцидента. Те се заканиха да съставят акт на водача, който не се е съобразил с пътните знаци.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Пе
      Пенсия
      12 -10
      18:25, 12 сеп 2018
      Вземете му книжката, вижтего как изглежда все едно надрусан за 10 години.... той е неспособен водач ! Опасен за всички !!!
      • Jo
        John
        0 0
        10:00, 13 сеп 2018
        каква книжка, колата се мачка на кубче метър на метър на метър и му се връща за повторна употреба!
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      12 -2
      18:34, 12 сеп 2018
      Това нали не е бащата на президента?С мерцедес!Да се уволни пътния полицай веднага.
    Последни новини