От х:

Днес в x:

24 призови места за „Рона“ от Международната танцова купа в Шьофок

Изображение 1 от 3

    С 24 призови места се завърнаха състезателите на хасковския спортен клуб „Рона“ от третото издание на Международната танцова купа в Шьофок, на езерото Балатон в Унгария. Възпитаниците на хореографа Милена Налбантова завоюваха 10 първи, 10 втори и 4 трети места. Така хасковските изпълнители се отличиха като едни от най-успешните колективи.

    След Шьофок те получиха покана да посетят Будапеща. „Целият ни екип бе посрещнат и домакинстван от наши партньори от танцово училище и стипендианти на "Вълшебен свят". Част от пътните разходи бяха поети от Община Хасково по програма „Мобилност“ към наредбата за подпомагане на културата в Хасково.“ обясниха от ръководството на „Рона“.

    От клуба отчетоха, че това лято е било много успешно за талантливите танцьори. При участието си в състезание в Атина те завоюваха 14 първи, 5 втори и 4 трети места

    С началото на новия сезон спортния клуб готви авторски спектакъл и участия в танцови шампионати в Македония, Румъния и България. Новият набор на желаещи да танцуват в „Рона“ стартира на 18 септември.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини