От х:

Днес в x:

Тръмп ще даде показания по дело за сексуален тормоз

Американският президент Доналд Тръмп ще даде писмени показания под клетва във връзка с жалбата за сексуални посегателства, подадена срещу него от Самър Зервос - участничка в шоуто "Стажантът". За това са се споразумели адвокатите на Зервос и Тръмп, съобщи в. "Washington Post", позовавайки се на материали по делото.

Жената подаде иск срещу Тръмп през 2017 г. В документа се посочва, че през 2007 г. тя е била обект на сексуален тормоз от негова страна. Наред с това тя го обвинява в "многобройни лъжливи и клеветнически твърдения".

По думите й, посегателството е извършено един от хотелите на Бевърли хилс. Зервос разказва, че Тръмп се е притиснал към нея против волята й и я е хванал за гърдите, но тя е успяла да го отблъсне.

Той от своя страна отрича обвиненията.

През октомври 2016 г. редица жени коментираха публично поведението му, след като през 2005 г. беше публикувано видео със сексистки изказвания на Тръмп.

На записа той се хвали, че благодарение на своята популярност може да целува и да докосва жените без тяхно съгласие.

Тръмп се извини, като същевременно се оправда, че в случая става дума за частен разговор.

Дебело прасе, куче, мърляч, отвратително животно ... това са само някои от епитетите, с които Доналд Тръмп определя жени, съобщава в своя миналогодишна статия "Телеграф", проследявайки сескистката история на американския президент, с начало 1980 година.

Източник: news.bg

Коментари в сайта

Последни новини