От х:

Днес в x:

1000 парчета торта за децата на Хасково

    1 000 парчета торта бяха раздадени на децата в Хасково. Сладкото изкушение е подарък от общината за най-малките жители на града, заявиха от администрацията. Почерпката бе след като малчуганите изгледаха куклената постановка "Пеперудена магия" на театър „Дани и Деси“. Тортата е произведена от хасковска фирма, а в ролята на сервитьори бяха учениците от Професионалната гимназия по туризъм" Александър Паскалев".

    Сцената на площада пък се превърна в импровизирана детска дискотека.  Малките танцуваха под звуците на любими детски песни.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ро
      родител
      20 -5
      22:14, 8 сеп 2018
      1000 парчета,ама друг път.Бяха много по-малко.Бяха хапки,а не парчета.Започнаха да ги раздават по-рано от предвиденото и като дойдоха някои деца в уговорения час и нямаше за тях торта и се наложи родителите им да им купят скъпи торти от заведенията на центъра.Как ще има за всеки торта като я раздаваха на възрастните,които грабеха по 2-3 парчета и си ги ядяха немонстративно.Сумати възрастни нахлуха в шатрата и смачкаха децата зажедин залък торта.Защо им давате,нали са без деца,а тортата е за децата.И за капак Светла Табакова си взе една кутия торти и си тръгна с нея,а някои деца не можаха да накусят торта.Срамота Община Хасково !
      • Оч
        ОчОвидец
        3 -3
        23:10, 9 сеп 2018
        Охоо и две три деца изяде.Амя не я видяхте. Що за простотии пишете? Вечно недоволни сте хасковлии, винаги гладни, а бабите какво да ги направят децата от ТОХа да се бият ли с тях? Като им е толкова акъла на дъртите.. Супер си беше и тортата и организацията .Не набеждавайте хората като не знаете.
    • 2
      Гг
      Ггт
      2 -2
      18:20, 9 сеп 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Въ
      въпрос
      7 -2
      18:49, 9 сеп 2018
      Истина ли е твърдението, че Св. Табакова е взела кутия с пастички? Ако е така, е ужасно излагане и подигравка. Ако е лъжа, нека госпожата да отрече.
    Последни новини