От х:

Днес в x:

Премиер и президент поздравяват Хасково за празника

Поздравителни адреси по повод празника на Хасково 8 септември изпратиха министър-председателят Бойко Борисов и президентът Румен Радев, съобщават от общината.

В адреса на Министър председателя Бойко Борисов  се казва:

“Уважаеми г-н Беливанов, уважаеми жители и гости на гр. Хасково,

Приемете поздравленията ми по случай празника на град Хасково. Използвам повода да пожелая на всички Ви здраве, късмет и много успехи. Сигурен съм, че с общи усилия ще продължите да разкривате потенциала на Вашата община, така че тя да става все по-добро място за живеене и да осигурява и занапред благополучие на своите жители. Просперитетът на всяка българска община е важен за правителството. Бъдете сигурни, че в тази съвместна задача имате отговорен и стабилен партньор в наше лице.

Честит празник!“

В поздравителният адрес на президента Румен Радев пише:

“ Уважаеми г-н Беливанов, Уважаеми жители и гости на община Хасково,

Приемете искрените ми поздрави по случай празника на града и Рождество на Пресвета Богородица. Хасково е важен транспортен и индустриален център с висок икономически потенциал, който жителите на региона развиват, влагайки трудолюбие и амбиция. Хилядолетната история, Александровската гробница, минералната вода и паркът „Кенана“, превръщат Хасково в уникално място а театралните празници, фолклорните събори, литературните и музикални дни добавят очарование, създават приятелства и спомени.

Вярвам, че обединените усилия на хасковлии и занапред ще спомагат за утвърждаването на региона като ключов за тази част на България и ще го превърнат в още по-интересна туристическа дестинация.

В празничния ден желая на всички здраве, благополучие и успех!

На добър час!“

Поздравителни адреси са изпратили още: Председателят на УС на НСОРБ Даниел Панов и Изпълнителният директор на НСОРБ Силвия Георгиева, Председателят на Административен съд Хасково Хайгухи Бодикян, Председателят на Окръжен съд Хасково Миглена Тянкова, Председателят на Районен съд Хасково Пламен Георгиев, Председателят на КРИБ Хасково Стефан Димитров, Председателят на СБУ Янка Такева, Кметът на община Ивайловград Диана Овчарова, Кметът на община Любимец Анастас Анастасов, Кметът на община Симеоновград Милена Рангелова, Изпълнителният директор на " Мини Марица -изток" ЕАД Андон Андонов, Изпълнителният директор на "НЕОХИМ" АД Димитър Димитров, Народният представител и председател на ПП "Земеделски съюз Ал.Стамболийски" Спас Панчев.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    13 -2
    07:46, 8 сеп 2018
    Благодарим! Честит празник!
  • 2
    Ке
    Кенанския Маймун
    5 -7
    09:41, 8 сеп 2018
    ххх ли имаше в устата Безбожника Боци Маймунатата не може да каже че е Малка Богородица ?
    ...
    А Бай Президента си е Истинско Християнче - нашенец - и сме пили и сме се били :))) ама повече в ПМГ Тодор Велев ... която свинете нарекоха
    Боян Петканчин - понеже сборника му със задачи по математика беше популярен ( що ли не я нарекоха Константин Петров - неговия сборник беше още по-популярен ??? :))
    ...
    И още повече сме пили и сме се били в Консервната в Димитровград и парка "Пеньо Пенев" :))
Последни новини