От х:

Днес в x:

Бездомен тийнейджър стана милионер и строи райски плажове в дворовете

Компания в Луизиана, на 50 мили северно от Ню Орлиънс, може да изгради персонален райски плаж в двора. Всичко зависи от размера на двора и парите, които собственикът е готов да похарчи. Но мястото задължително става райско. По-чудна от това, обаче, е съдбата на създателя на Zydeco Construction.

Ерик Уайт имал трудно детство. известно време даже бил бездомен, когато на 15 години напуснал дома си. Излязал от образователната система в 9 клас, с четенето се справял колкото второкласник. Едва спелувал името си.

"Знаех, че ако работя, ще ми се получи", казва сега милионерът. Започнал в местна строителна фирма, за да си плаща сметките. После работил в различни строителни компании и установил, че има стабилен интерес към бранша. Създал собствен бизнес за изграждане на басейни, който продал преди година за повече от милион долара, за да се заеме със строителство на плажове.

Zydeco Construction строи мини плажове с фин бял пясък край езера с кристално чиста лазурна вода. В двора на хора с доходи, естествено. Всеки плаж е уникален. Към него, според желанието на клиента, могат да бъдат добавени беседки, волейболна мрежа, чадъри и други специфични плажни атрибути, като трамплини и външни кухни. Уайт също така предлага дренажни решения за домове в близост с водни площи или с наводняващи се дворове.

Има безброй варианти да бъде аранжиран плажът на мечтите, така че вашият ще е винаги уникален, казва 33-годишният Ерик Уайт. Той е прекарал безброй часове в изследвания и прилагане на новите знания встроителството на тези изкуствени езера. Това е идеята, която обмислял с години - как да намери начин да превърне обикновено езерце в райско място. И да му го признаем - превърнал го е и в бизнес.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини