От х:

Днес в x:

Шофьор на джип наби пациент с инсулт в линейка и съпругата му

Полицията в Пловдив проверява случай, при който шофьор на джип е набил двама съпрузи след серия от засичания на пътя.

Случаят е от 5 септември и според очевидци агресивният шофьор първо ударил жената, а след това и мъжа, който бил превозван в линейка с диагноза инсулт.

Инцидентът беше огласен в социалната мрежа Фейсбук с призив да бъде открит шофьора на джипа.

Синът на пострадалите мъж и жена разказва, че на 5 септември 2018 г. линейка е взела баща му, който бил транспортиран от Велинград до Пловдив след изкаран преди дни инсулт. Майката на момчето се качила на семейния автомобил и следвала медиците, които разпоредили двете коли да се движат бавно и внимателно. 

В Пловдив на кръстовището на Захарна фабрика джип BMW се вредил между линейката и семейния автомобил. Съпругата на болния мъж опитала да се предреди пред джипа, което ядосало шофьора му. Той я засякъл, след което излязъл от автомобила и нанесъл на жената удар с юмрук. Свидетел на случката става и болния мъж, който вижда всичко през прозореца на линейката. Въпреки слабото си физическо състояние, той успява да отвори вратата на линейката като се опитва да защити съпругата си. В резултат шофьорът на BMW-то напада и него. 

От шока болният мъж припада, а биячът напуска мястото на инцидента. 

"Свързвам се с вас с надеждата, че някой буден гражданин ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната случка която стигна до мен. Става въпрос за моя близка приятелка и нейните родители. Ако някой е видял, чул или знае нещо повече, което би било от полза, моля да се свърже с мен на лично съобщение. Благодаря!"

Във Фейсбук той разказва историята така:

__________________

Историята, която ще споделя е изключително грозна. На 01.09.2018 баща ми получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, на 05.09.2018, с линейка наета с лични средства, е транспортиран от Велинград до Пловдив- изключително внимателно, с бавна скорост, отново по лекарски препоръки. Транспортира се човек в безпомощно състояние все пак.

Майка ми, както можете да си представите ситуацията, е в изключителен дистрес и кара личния си автомобил плътно след линейката. Отново повтарям- по инструкции на невролог, линейката се движи бавно и внимателно; разбираемо, че може би за някои шофьори това би било изнервящо, но за последвалото няма извинение.

Вече в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:30 сутринта, джип BMW с регистрация РВ 0215 ТС засича автомобила на майка ми и застава между нея и линейката. С маневри, тя успява отново да заеме мястото си зад спешната помощ, което явно не се харесва на въпросния господин. Той я засича, прекъсвайки пътя й след линейката, излиза от автомобила си, доближава се до колата на майка ми, сама жена, която е видимо разстроена, и я удря ПО ЛИЦЕТО С ЮМРУК. Навира се през прозореца, в момента в който майка ми се опитва да обясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито спешни случаи. Баща ми, в полулегнало положение на носилката, вижда всичко. Въпреки слабото си физическо състояние, той отваря вратите и защитава майка ми, при което господинът с BMW-то напада и него. Човек с инсулт, видимо в недобро състояние. От рязкото ставане и шок, баща ми припада. Разбира се, господинът пали колата и бяга.

Последвалите часове на стрес и ужас не могат да се опишат. Това, което ще помоля вас като читатели е да разгласим случая и ако е възможно някой, който е присъствал на въпросното кръстовище-на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има желание да съдейства, да се свърже с полицаите на 3то РПУ Пловдив или с редакцията Ви като свидетел.

Прилагам снимки на колата на въпросния ‘джентълмен’. Да се знае. Може пък и да го накараме да се срамува.

______________________

Свидетели на случая са успели да заснемат автомобила му е регистрационния номер.

Под ръководството на Районна прокуратура полицията проверява случая. От там поясниха, че не става въпрос за пътно произшествие, а се проверява възникнал конфликт на пътя. 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    12
    12345_1536325848
    8 0
    16:10, 7 сеп 2018
    За пет минути се знае кой е карал колата!За десет минути се хваща тази мутра и се кара директно в БЕЛЕНЕ! Такива мутри в България са над един милион,изпращат се всички в затвора и цял ден да местят камъни от едно място на друго!Да ама мутра на мутра око не вади,затова най-напред трябва да се вкара Главната мутра!Всички знаем коя е!!!!!!!!
  • 2
    Бг
    Бг
    1 -4
    00:09, 8 сеп 2018
    Трябва турците пак да ни анексират и ще се оправим тоя път от русия ще чакаме един по голям
Последни новини