От х:

Днес в x:

Пускат театър по 5 лева през септември

Промоционални цени за три спектакъла през септември обяви хасковският театър. На промо цени от 5 лева ще са постановките „Честита съпруга“ от Петър Влайков (17 септември) и „Ако Роналдо беше Чехов“ от Кенан Тополян (18 септември). В първия спектакъл публиката ще види актьорите Николета Малчева и Стефан Денолюбов, а във втората - Николета Малчева, Иванка Шекерова, Добриела Попова, Стелиян Николов, Стефан Цирков, Петър Влайков, Димитър Атанасов.

Още една постановка през месеца е с промоционална цена на билета – 8 лв. Това едно от най-касовите представления на хасковския театър - “Откачена фамилия” от Рей Куни, което ще се играе на 20 септември - четвъртък. В ролите са цяла плеяда любими български актьори - Валентин Танев, Мария Сапунджиева, Ева Тепавичарова, Димитър Баненкин, Кирил Кавадарков, както и младите, Анна Симова и Явор Костов.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ст
      Ст. Ник.
      12 -3
      16:32, 7 сеп 2018
      Няма как да сте сигурен! :)
  • 2
    Go
    gogo
    1 -1
    22:34, 7 сеп 2018
    Дядо Щукарп - опщопрактикуващ лекар, от какво смяташ, че си спечелил за тези 60 години от 4 клас до сега?
  • 3
    ГСГС да ти кажа какво спечелих---- завърших с отличие гимназията бях отличник по бойната и политическа подготовка в казармата записах медицина и завърших с много добър взех специалност и се утвърдих като добър специалист Ето от това спечелих

Видеа по темата

Още новини

Последни новини