От х:

Днес в x:

2-годишно пострада при катастрофа с три коли край Хасково

    2-годишно дете пострада при катастрофа по пътя от Хасково към Конуш, на разклона за Войводово. Момиченцето пътувало с майка си и баща си в лек автомобил Фолксваген Поло, движещ се към областния град. Колата на турските изселници от село Тракиец била засечена от движещ се насреща Фолксваген Голф с великотърновска регистрация. Зад волана на колата бил млад мъж от Димитровград. Той тръгнал да изпреварва движещото се пред него Рено. Водачът на френския автомобил обаче вече бил подал мигач за завой наляво към село Войводово. В този момент трите коли се ударили. „Разсеях се и не видях, че колата пред мен ще завива“, обясни водачът на Голфа.

    При инцидента най-сериозно е омачкано Полото, в което пътувало детенцето. То е откарано с майка си в хасковската болницата, обясни таткото. Той уточни, че предстои дъщеря му да мине скенер. По думите му тя не е тежко пострадало, но имала оток по лицето, тъй като ударът бил от страната на детското столче.

    На място пристигнаха полицаи за изясняване на обстоятелствата около инцидента.

    Търговци от крайпътните маси коментираха, че катастрофите са зачестили в района. „Пътят е тесен за трафика към Маказа, а и разклонът за Войводово е много остър. Трябва да се вземат мерки“, категорични бяха продавачите край пътя.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      00
      001
      17 -6
      14:13, 31 авг 2018
      Голф е диагноза!!!!!!
    • 2
      Гл
      Глупости
      28 0
      15:29, 31 авг 2018
      Тръгваш да изпреварваш, влизаш в насрещното и в тоя момент приятно се разсейваш... Баси и спокойния тип...
    • 3
      Ко
      Колева
      21 -2
      16:17, 31 авг 2018
      До кога власт имащите и отговорните органи ще вземат мерки. Колко още инцидента трябва да се случат. Трафика е огромен. Пътя позволява да се разшири. Но там няма маркировка и ако решиш да завиват се образува "тапа".
      • 00
        001
        4 -9
        17:07, 31 авг 2018
        Има много такива места в България госпожо но в так... Виж коментара
      • Ко
        Колева
        7 0
        22:06, 31 авг 2018
        Господине, то и аз съм съгласна, че не може на всяко кръстовище отбивка и разширяване на лентата.... Но или да се премахнат търговците. Могат поне нормална маркировка да сложат или мантинела, то там карат като състезатели. Все пак, както вие и аз се возим и децата ни ще минават по този път ...
    • 4
      12
      123
      15 0
      16:48, 31 авг 2018
      Пътят за опасен е опасен при завиване към Войводово, особено през нощта без осветление... но движещите се по нея се мислят за безсмъртни... за съжаление! Нито се спазва зададеното ограничение, нито лентата за забрана за изпреварване.
    • 5
      По
      По пътя
      10 0
      23:14, 31 авг 2018
      Трябва ли автобус да се обърне,е някой от власт имащите да забележи!Всяка седмица има инцидент на този разклон- тесен път, без маркировки, странични дупки около пътя, без достатъчна видимост и мутирали търговци нез касови апарати и сергии на платното! Около този Луд театър има вече
      дадени жертви и осакатени хора!Кой спи и не го интересува за човешкият живот!
    • 6
      Ми
      митко
      2 -3
      09:07, 1 сеп 2018
      така става когато се включва мигач в последния момент,едновременно с завъртане на волана,и се изнася колата от крайно дясно за ляв завой,или обратно
    • 7
      Ст
      странен
      2 0
      21:48, 1 сеп 2018
      Едно не разбрах хем великотърновски голф, хем димитровградчанин
    • 8
      Ба
      Бай Грозю
      1 0
      23:44, 3 сеп 2018
      Най опасни са с регистрация К
    Последни новини