От х:

Днес в x:

Съдът върна на Васил Колев гаранцията от 6500 лева

Хасковският районен съд върна на задържания Васил Колев от димитроградското село Злато поле гаранцията от 6 500 лв. Катунарят, чиято фамилия се бе разположила на палатки в покрайнините на хасковския квартал Република, удари и причини лека телесна повреда на полицая Димитър Кючуков в началото на август. Районният съд му наложи мярка за неотклонение “парична гаранция” в размер на 6500 лева, които били преведени по сметката на Темида от негова леля. По-късно обаче състав на Окръжния съд промени мярката му на “задържане под стража” и Васил Колев отново се озова зад решетките.

В Районния съд бе постъпило искане от лелята на задържания да бъде върната сума, но магистратите отказаха с мотива, че парите са били преведени в полза на Васил Колев и следва да си ги поиска той. Това е станало вчера и сумата е била преведена обратно.

“Не можем да задържаме тази сума без законно основание. При нас няма и постъпило искане за налагане на някакво обезпечение”, коментираха от Районния съд в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ба
    Бау
    8 -2
    11:04, 31 авг 2018
    Хах мнг ясно че ще муги върнат,ама немоа да разбера закво е то филм тое ясно че пак ще го пуснат.поголям филм от та държава несъмнено няма.
    • +-
      +-
      16 0
      11:33, 31 авг 2018
      Може ли още веднъж и на български!
  • 2
    Ba
    Bai mangal
    3 -1
    18:33, 31 авг 2018
    Ами не може човека! Ко искате ся от него?!
  • 3
    Ив
    Иван
    2 0
    08:21, 1 сеп 2018
    Съсът отказа,съдът върна.Ама,че съд имаме.Не сече на едно.Излагация.
Последни новини