От х:

Днес в x:

Старец простреля пиян хасковлия след кръчмарски скандал

71-годишен мъж простреля 54-годишен хасковлия, съобщиха от областната дирекция на МВР. Между мъжете възникнал скандал малко преди 23 часа снощи в кръчмата в хасковското село Тракиец.

Двамата си тръгнали от заведението и по-младият изпроводил придвижващия се с електрическа количка старец до дома му. Гостът обаче започнал да руши покъщината му. Тогава домакинът извадил законно притежаваната си ловна пушка „Тула“-16 калибър и прострелял в главата неканения си гост. Хасковлията е с множество разкъсно-контузни наранявания от попадналите сачми в главата. Той е контактен, настанен е в МБАЛ-Хасково Хасково, без опасност за живота.

Полицаите тествали и двамата с дрегер, който отчел 1,59 промила алкохол в кръвта на простреляния, който бил зет в село Тракиец. Двуцевката е иззета по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ха сега да видим как ще реагират КОСаджиите в РПУ иначе е много лесно да киснеш по цял ден пред монитора
  • 2
    По
    Потресена
    3 -6
    11:45, 30 авг 2018
    А аз да попитам как може на болен от Паркинсон да не е отнета пушката? Иначе при починал ловец тичат веднага.... А въпросният Кръстю може да има оръжие нищо че се придвижват с количка. При това и той е бил пиян.
    • Ан
      Анонимен
      1 -2
      21:32, 30 авг 2018
      Значи аз съм много близка роднина на Кръстьо . Много по-добре знам от тебе ПОТРЕСЕНАТА какво се е случило.Това че Хасково инфо и Хасково нет пишат само някои неща си е тяхна работа!Този човек си притежава пушката законно!!!Тази пушка той си я има от преди за се разболее от Паркинсон! И само да допълня че на пострадалата пияница и няма нищо може да питаш и лекаря които го лекува!
  • 3
    На
    напреднал
    2 -3
    15:13, 30 авг 2018
    Ти коя си ма потресената, че да казваш кой е бил пиян и кой не, да не си била там? Има си институции, които да определят, вземат се проби и т.н. Пък и това, че някой има някакво заболяване не означава, че не е със всичкия си! Добре, че човекът е имал тая пушка, че да се защити. Тоя какво прави в дома му. Я си гледай манджата!
    • Не
      Независимия
      0 0
      21:42, 30 авг 2018
      КоЙ си ти бее От такива като теб страда народа Крадът Обиват и няма наказани
  • 4
    По
    Потресена
    0 -3
    16:17, 30 авг 2018
    Напреднал искам да ти кажа, че съм била там. И заболяването не е проблем и това, че човека е с всичкия си не го оспорвам. Само казвам, че на такива хора трябва да им се отнема оръжието. А аз дали ще си гледам манджата не е твоя работа.
    • Ан
      Анонимен
      0 0
      14:07, 1 сеп 2018
      Потресената къде си била там уе ти не знаеш сега къде се намираш била там
    • Ан
      Анонимен
      0 0
      14:19, 1 сеп 2018
      Защо да му е отнето урижието след като е законно и този човек живеее е сам и болен а и да допълня че той е инвалид.
      След като тази пияница нахлува с злом и държи зелязо той какво да направи да седи и да гледа как го убиват ли?
      А и и аз съм ПОТРЕСЕНА че може да има такова несъстрадателно същество като теб!!!
Последни новини