От х:

Днес в x:

Обявиха още места за учители, търсят и пом.-директор

Свободни места за още учители обявиха от Бюрото по труда в Хасково. Търсят се общо 14 педагози за училища в областта. 4 от местата са за висшисти със специалност педагогика в начален етап на образование, а 6 по общообразователен предмет в прогимназиален етап. Едно място има за учител по музика, който ще има 252 лекторски часа, преподавател със специалност български език и литература в прогимназиален етап, а за гимназия – по един учител с биология и английска филология.

Свободно място е обявено и за помощник директор по учебно-производствената част, който трябва да бъде със специалност Дървообработване и мебелно производство, архитектура и геодезия.

В Агенцията по заетостта са обявени още десетки свободни позиции за бармани, сервитьори, готвачи, стюардеси, работници за автомивка, шлосери, монтажници, шофьори, приемни родители, продавачи, крупиета.

Справки за свободните места могат да се напрявят в Бюрото п отруда в Хасково.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ср
    срам
    23 0
    13:55, 12 авг 2018
    Пише се виСшисти. Абе ,журналисти ли сте или що?
  • 2
    Ца
    Цар Ивайло
    16 0
    16:33, 12 авг 2018
    Попов от Дървото в пенсия, ибо доживяхме господи!!!
  • 3
    Ив
    иво тракториста
    32 -8
    17:00, 12 авг 2018
    То добре се обявяват местата в бюрото по труда,но тези директори,които стоят повече от 25 години на топлите столчета,събират парички за назначаване на техни хора,с дебели пликове в ръка,та дори и не специалисти,директори поставени без конкурс,пенсионери,/Ив.Илчева- 20ЦДГ/,мръткащата е неграмотна Агавни Тахмезян,окопирали се Венета Тенчева,Каменова,Милкова и всички ,които се налапаха до насита,пак назначават пенсионери,и пенсионери. Ще се намеси ли РУО? Къде е г жа Касабова? Къде и г-жа Боева? На тях всичко им е известно. Така е и в директорите в училищата. И всичко това се знае! И цената,която назначата на работа и тя се знае. Само не се опразнавайте със сервитьорката Светла Табакова. Ако и на нея трябва да плаща- е,станаха много по веригата. Директор,Светла- .срвитьорката,после други и други. Или е полесно- назначаваме пенсионера и той "черпи" 1/3 от заплата.
    А младите,кога,къде- навярно в "Язаки",така ли? Опомнете се! Проверете си кадрите и ги освободете.
  • 4
    По
    Потресен
    10 -8
    18:36, 12 авг 2018
    Къде си Господи?! Да видиш и чуеш какви думи, каква омраза, каква жлъч!!! Що за хора са това....
  • 5
    До
    До: иво тракториста
    7 -10
    20:19, 12 авг 2018
    Много точно ! Браво на Вас !
    • Не
      Незапознат
      7 -6
      04:17, 13 авг 2018
      Не разбирам защо пляскате че и браво казвате.Положението е повече от плачевно от която и страна да го погледнете.Под статията има видео макар и от миналата година в която синдикатите искат за четири години СРЕДНАТА учителска заплата да стане над 1500 лева.Нека започнем от тук.Този там тракторист не мислите ли че той или жена си не иска да се уреди на държавна работица?Не си ли задавате въпроса защо най-големите стълкновения в публичното пространство се появяват точно за тази сфера?Работата може да е отговорна но даже и да се прояви безотговорност почти никога не се наказва адекватно.Ако трябва да ги формулираме общо казано са забележка или мъмрене и заплатата се продължава да получава.Казва че имало много млади кадри.Ако е така това означава че масово се натискат всички да търсят на хляба мекото.Преди да нададете вой сравнете с останалите работи или професии колко им е мекото.От тях който се докопа до до учителското място и ако се задържи дълго време и във болшинството както са доволни какво мислите ще следва?В средите им има неписано правило че веднъж напуснеш ли тази сфера после трудно влизаш.Да казваме този го бива или не не че няма значение но е безмисленно.В училищата както и навсякъде другаде гледат как да се усвоят парите.Или кой ще ги усвои.Това е движещата сила.А иначе аз вие или иво тракториста може да не сме доволни от статуквото но ако сме на тяхно място също така ще процедираме.За в момента за реализация в тази сфера явно няма друг начин.Затова са измислените им конкурси ако ги има.Затова и пенсионери щъкат и преподават.За разлика от другите сфери на пенсионираните педагози трябва да се забрани да работят тази работа.За да се даде пенсия а в последно време и все по късно означва че човек е изчерпан.Живота е дал и взел от него.Кое е повечето е относително понятие.
  • 6
    Ив
    иво тракториста
    15 -5
    07:51, 13 авг 2018
    Добро утро,НЕПОЗНАТ! Да ти пожелая, приятен ден най-напред! И да ти отговоря,че не искам нито аз нито жена ми да бъдат назначени на държавната работа. Но искам да знаеш ,непознат,че става въпрос за това,че младите хора,"висят" по бюрото на треда,а в същото време пенсионираните учители,работят и то по на няколко места. Директорите на училища и детски градини така са "вкопани" в теди длъжности,че едва ли не я превърнаха в професия. И това са хора,които не са кой знае колко добри ника като учители,нито като мениджъри на учебните заведения. В село Хасково всичко се знае и родата и парата.Както се знае,колко и кои пенсионери работят,срущу какво са назначени,защо са назначени и т.н. Та ксъпи ми ,непознат/ а може би
    ти също имаш млади хора /деца,приятели и т.н./,които не са на работа. Говоря за всички млади хора,говоря за срастването на "роднина-паричка" при назначавето,за това,че тези хора забравиха своя образ,Говоря не за мекото и лекото,а за това,че специалисти педагози,са принудени да работят като магазинери,като общ персионал в "Язаки" и къде ли не,а учителските меска се "продават" от дирукторите пенсионирани такива,като се оправдаватс липса на кадри.И всичко това под зоркото око на Общината в лицето на "вещата,компетентна и най-кадърСветла Табакова,на целия инспекторат на МОН в Хасково,както преди,ката и сега/нали сменяха началините по на 6 месеца/. Всички го знаят и продължават да се назначават пенсиотери. Мотива- решава директова.А той решава среще ........пари естествено.
Последни новини