От х:

Днес в x:

Искат постоянен арест за катунаря, ранил хасковски полицай

Районна прокуратура-Хасково внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 21-годишния мъж, ранил хасковски полицай, съобщиха от държавното обвинение.

Ромът е привлечен като обвиняем за причиняване на лека телесна повреда на униформения Димитър Кючуков, изпълняващ служебните си задължения на 1 август в покрайнините на Република.

До момента е установено, че обвиняемият В.К. ударил с ръка в главата полицейския служител, оказващ съдействие със свои колеги по подадено оплакване в ромски катун. Продължават процесуално-следствените действия по случая.

Предстои Районен съд-Хасково да насрочи заседание по искането на прокуратурата.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Го
    Гого
    29 0
    10:37, 8 авг 2018
    Постоянен арест и да чиста реката всеки ден и да яде бой през 2часа.
  • 2
    Въ
    възмотени граждани
    12 0
    12:54, 8 авг 2018
    всички катуни и калайджии да се прогонят ат там където са дошли това е една измет безполезна на обществото града ни се задушава от тях пълни мезерници и боклукчии са пиянстват и играят във залите постоянно са на ул- сан стефано до фонтана цанков росоков влез си сериозно във зъдължинията си и създайте ред и спокойствие на хасково
  • 3
    Pe
    pepelanka
    4 -3
    13:36, 8 авг 2018
    за този вмирисан ****** закона не го хваща след два дена е вън от панделата и пак ще прави улуци полицая като го види и ще бяга от него вече в такава държава живеете господа
  • 4
    Iv
    Ivcho
    2 0
    15:02, 8 авг 2018
    А някой виждал ли е какво голямо селце от тия се е настанило след с. Стойково срещу разклона за с. Родопи....
Последни новини