От х:

Днес в x:

Алф се завръща на малкия екран

Cимпатичното извънземно от планетата Мелмак - Алф, отдавна е част от поп културата, поне от 1986 г., когато са излъчени първите епизоди на култовия сериал. И понеже Холивуд по начало страда от липса на оригинални идеи, „Уорнър“ са решили да заложат на печеливша карта и да поставят ново начало на „Алф“. 

Общо 99 са епизодите от четирите сезона на сериала, излъчван между 1986 и 1990 по NBC. Той проследяваше премеждията на членовете на семейство Танер, приютили едно космато и цапнато в устата извънземно, което постоянно им създава всевъзможни проблеми. В сериала участват Макс Райт, Ан Шедийн, Андреа Елсън, Бенджи Грегъри и... различни котки.

В ролята на Алф влиза кукловода Пол Фуско, който е и създател на шоуто, заедно с Том Пачет. Популярността на неговия герой наистина не намалява през годините. Алф се появява в много други сериали, включително „Семейство Симпсън“, „Семейният тип“, „Теория за големия взрив“, „Mr. Robot“ и „Пазители на галактиката“.

„Уорнър“ са съвсем в начална фаза по развитието на проекта. В момента студиото издирва сценарист, който да постави ново начало на шоуто.

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини