От х:

Днес в x:

Ребека Фъргюсън се присъединява към новия „Мъже в черно“

Неотдавна се разбра, че Ребека Фъргюсън ще играе основния антагонист в продължението на „Сиянието“ на Стивън Кинг - „Доктор Сън“, а днес Deadline съобщи, че тя се присъединява към актьорския състав и на предстоящата нова версия на „Мъже в черно“.

Съобщава се, че тя ще играе "ключова роля" но, няма да е „the female lead“ –  Теса Томпсън, която застава редом до Крис Хемсуърт, а по-скоро срещу тях. Спекулира се, че може да става дума за ролята на злодея във филма, но засега това са само слухове. 

По-рано към проекта се присъедини Лиъм Нийсън. след него - Кумал Нанджиани, Рейф Спол, танцовото дуо Les Twins и голямата Ема Томпсън. С изключение на Томпсън, която се завръща като Агент О, позната ни от „Мъже в черно 3“, за останалите роли не се знае нищо – възможно е да са извънземни, а е възможно и да са други агенти, защото според официалната информация новият „Мъже в черно“ ще бъде ансамблов, а не съсредоточен само върху два персонажа, както бяха предишните филми.

Режисьор на „Мъже в черно“ („Men in Black“) е Ф. Гари Грей („Италианска афера“, „Straight Outta Compton“, „Бързи и яростни 8“), а сценарият е дело на Мат Холоуей и Арт Маркъм, по образи създадени от Лоуел Кунингам. Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд са продуценти, а Стивън Спилбърг отново е изпълнителен продуцент.

Премиерата е 17 май 2019.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини