От х:

Днес в x:

Дженифър Анистън мисли за продължението на "Приятели"

В момента сме свидетели на истинска мания по припомняне на класически сериали и филми, които се сдобиват с нови версии. Възможно ли е обаче да видим и повторно събиране на звездите от любимия сериал „Приятели“?

Дженифър Анистън повдига темата в скорошно интервю. Актрисата, превърнала се в звезда с ролята на Рейчъл Грийн, признава, че не би имала нищо против за събиране на цялата банда от Сентрал Перк. „Още преди да завърши сериалът, всички ме питаха дали ще се съберем отново. Къртни, Лиса и аз много пъти сме говорили за това“, споделя тя.

Анистън допълва, че често си мисли за подобно събиране, макар че не може да си представи как би изглеждал сериалът днес. От друга страна толкова други сериали бяха успешно подновени след дълга пауза, като „Уил и Грейс“, „Изгубени в космоса“ и дори „Туин Пийкс“.

Звездата от „Отстреляй бившата“ споделя, че за момента Мат ЛеБланк е изцяло против идеята за ново начало на сериала, но допълва, че може би ще успеят да го убедят. Ако това не стане, тя има друга идея – с Кортни Кокс и Лиса Кудроу да се снимат в нова версия на сериала „Златните момичета“.

Общо десет са сезоните на сериала „Приятели“, излъчван между 1994 и 2004 г. Той се радва на огромен успех и продължава да държи рекорди за най-висок рейтинг в телевизионния ефир на САЩ.   
 

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини