От х:

Днес в x:

Пийнал с БМВ се заби в дърво, арест за пияна водачка и шофьор без книжка

45-годишен шофьор на лек автомобил БМВ се заби челно в дърво. Инцидентът стана около 1 часа снощи на улица ,,Д. Груев“в Любимец, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Шофьорът на колата се движил с несъобразена скорост, загубил контрол над управлението и се блъснал челно в крайпътно дърво. От удара водачът е с комоцио, прегледан е в МБАЛ Свиленград и е освободен за домашно лечение. При инцидента пострадала и 19-годишна му спътничка, която е с комоцио и охлузни рани по главата, настанена е в МБАЛ Свиленград за наблюдение, без опасност за живота. Установено е, че водачът е управлявал БМВ-то след употреба на алкохол - 0.80 промила, като му е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Снощи е арестувана и 19-годишна шофьорка на лек автомобил Хонда. Тя е била спряна за полицейска проверка около 3:50 часа на кръстовището на улица "България" и улица "Г. Скрижовски" в Свиленград. При провеката е установено, че девойката от село Капитан Андреево управлява колата след употреба на алкохол - 1.27 промила. Образувано е бързо производство.

При друга полицейска проверка е задържан и 25-годишен харманлиец, шофиращ мотопед без книжка по улица „Чавдар Войвода" в Харманли. Оказало се, че мотопедът е без регистрационни табели и не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство, а младият мъж е бил арестуван до 24 часа.

През денонощието е заловен и още един водач, управляващ мотопед без регистрационни табели. 34-годишният димитровградчанин е спрян за полицейска проверка около 20 часа снощи на улица "Марица" в Димитровград. По случая е образувано бързо производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини