От х:

Днес в x:

Хасковлийка изчезна безследно в Гърция

53-годишна българка е изчезнала в гръцката столица Атина и е в неизвестност вече пети ден. За това алармира във Фейсбук нейна приятелка.

По думите на Светлана Лоскутова, която също живее и работи в Атина, от хасковлийката Софка Парапанова няма следа от 11 юли. Българката, която е от Хасково, работела в гръцката столица, но работодателите й нямат никаква информация къде може да е тя. Парапанова живеела в центъра на Атина.

Българи, помогнете! Наша сънародничка е в неизвестност от 11 юли. Казва се Софка Парапанова, от Хасково, на 53 години!

Лоскутова умолява, който е виждал и чувал Софка Парапанова, или има информация за нея след тази дата, да сигнализира на съобщение в профила й във Фейсбук.

От началото на май още три българки изчезнаха в южната ни съседка.

Първо изчезна 37-годишната Десислава Илиева от Бяла Слатина. Тя имала интимна връзка с гръцки гражданин и била бременна в 4-ия месец. Самият той обаче – 45-годишен мъж, беше намерен обесен в село в южната част на остров Крит няколко дни след изчезването й. Популярното гръцко разследващо предаване „Светлина в тунела“ се включи в издирването.

Няколко дни по-късно пък беше намерен трупът на Александра Бижева, изхвърлен от морето на самотен плаж в град Агио Николау на остров Крит. Според полицията тя се е удавила, но близките казват, че е имала страх от водата и имат съмнения, че е била убита.

На 11 май близки обявиха за издирване 38-годишната Антонина Зоева от Сливен, която също живее в град Ретимно на остров Крит. Телефоните на Антонина били изключени, а полицията е направила проверка на последното място, на което е забелязана – село Хумери до Ретимно.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ня
    Някой
    9 -40
    11:25, 16 юли 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Jo
      John
      6 -4
      14:24, 16 юли 2018
      демек ще изплува, гръцкият ******* е ревнив, уж знаете ама се мятате като мухи на мед...
Последни новини