От х:

Днес в x:

Новите съотборници на Григор с бонуси при влизане в играта

    Новите съотборници на Григор Димитров, които ще направят първите си стъпки в тениса, ще получат бонус-отстъпка от месечната такса  при започването на постоянни тренировки.

    Част от тях днес получиха и  първия си урок. В слънчевата неделна сутрин на корта дойдоха около трийсетина  деца от 3 до 13 годишна възраст, чието внимание към основните моменти в играта привлякоха по забавен за тях начин професионалните треньори.

    Урокът беше  втора част на спортният празник “Първи стъпки в тениса- играй и се забавлявай!” Преди две седмици първата част беше на кортовете на Кенана. Организатори са двата хасковски тенис клуба, които показват за пореден път, че заедно търсят новите таланти на Хасково.

    На финала на днешното едночасово тенис забавление всеки получиха картички с оригинален автограф на Григор Димитров, които им раздаде баща му и негов първи треньор Митко Господинов.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Не
      Неделина
      2 -4
      14:42, 15 юли 2018
      Благодарим за страхотното преживяване и професионализма!
    • 2
      Фе
      фен
      6 -2
      15:11, 15 юли 2018
      А какво се случва със другите съотборници,започнаха да бягат един по един.....?
    • 3
      Ен
      ени
      7 -2
      19:42, 15 юли 2018
      Започнаха да се отказват много деца,защото тренировките са много несериозни,толерират се само децата ,които ходят на индивидуални уроци!Не се предлага алтернатива,за да си наваксаш пропусната тренировка,освен това вдигнаха много таксите,защото вече са монопол.Сега зарибяват нови деца!
    Последни новини