От х:

Днес в x:

С нова декорация Музеят на родопския карст в Чепеларе става като истинска пещера

Музеят на Родопския карст в Чепеларе се затваря за ремонт и реконструкция от 13.07.2018 година до август месец 2019 година.

Той е част от проекта „Интегриран подход за развитие на културни и природни обекти в Чепеларе и Просочани, Гърция“ (INTEGRA_TOUR).

Финансирането е по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България 2014-2020, а строително-ремонтните дейности ще обхванат всички помещения на сградата. Ще бъде подменена остарялата ВиК система, електрическата мрежа, отоплително-вентилационната инсталация. Предвижда се да бъдат положени нови настилки, стенни облицовки и окачен таван, подмяна на дограмата и др. Най-впечатляващата и атрактивна промяна ще е нова декорация, имитираща карстова пещера, чрез която ще бъде пресъздадена нагледно атмосферата на пещерите в Родопите.

Ръководството на Музея се извинява на всички гости и туристи за причиненото неудобство, но ги канят отново в Чепеларе, за да посетят вече изцяло реновирания музей.

СмолянБГвестинет
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 19.02.2019

Овен
Телец
Моля, изберете зодия
Последни новини